Dit is waarom Temptation Island VIPS beter wordt dan het vorige seizoen

redactie 27 Jun 2019 Entertainment

Ja ja, vanavond is het eindelijk zo ver! Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is dan te zien op Videoland. Wij hadden het voorrecht om de eerste aflevering al te zien en te spreken met de koppels en verleiders. We kunnen je dit alvast verklappen: dit seizoen wordt veel spannender en heftiger dan het vorige seizoen!

Tieten uit het keukenkastje

De VIPS-versie van Temptation Island belooft dit jaar extra zwaar te worden voor de koppels. Er zijn meer verleiders en verleidsters dan ooit. Aan temptation geen gebrek dus. “Je weet niet of er verleidsters met de blote tieten uit een keukenkastje komen”, zei deelnemer Thomas Cox. “De onzekerheid was lastig. Elke dag is een verrassing.” Op de vraag waarom dit seizoen spannender wordt dan de vorige, antwoordde Damian van Oh Oh Daar Gaan We Weer: “Iedereen is volop de temptation aangegaan. Dit betekent daten met de dames die je ziet zitten en je openstellen. Van alle kanten kwam verleiding.”

Tablet of terror

Aan het begin van de eerste aflevering vertellen presentatoren Yolanthe en Kay aan de koppels dat er een tablet op hun nachtkastje ligtt. Niet om even lekker te kunnen Netflixen, maar om af en toe extra beelden te kunnen zien uit de andere villa. Ze kunnen zelf bepalen of ze de beelden wel of niet willen bekijken. De beelden zijn maximaal twee keer te kijken en daarna verdwijnen ze.. voorgoed! Gaat dit voor tranen en ruzie zorgen?

Bekijk hier alvast het voorproefje!

 

 

Reageer op artikel:
Dit is waarom Temptation Island VIPS beter wordt dan het vorige seizoen
Sluiten