TAG Heuer onthult zes spectaculaire uurwerken tijdens de LVMH Watch Week

Horlogemerk TAG Heuer heeft iets heel diks in petto voor de LVMH Watch Week van dit jaar. Ze lanceren in totaal zes nieuwe modellen, waaronder enkele geweldige toevoegingen aan de Aquaracer Professional 200 Solargraph, Connected Calibre E4 en de iconische Carrera Chronograph-serie. Bovendien introduceren ze nieuwe versies van de Carrera Chronograph Tourbillon en de Carrera Date Plasma Diamant D’Avant-Garde. Laten we in de details duiken!

Carrera Chronograph Teal Green

Check eerst eens de Carrera Chronograph in Teal Green. Met een blauwgroene wijzerplaat die de geschiedenis van de motorsport schreeuwt en een eerbetoon is aan de iconische Carrera 45 Dato van Jack Heuer. Het heeft een azuurblauwe chronograaf teller een strak, schuin datumvenster, met lumen gevulde indexen en gerhodineerde wijzers. Deze schoonheid van 39 m heeft een prijs van 6.550 dollar en gaat maar liefst 80 uur meer, dankzij het automatische kaliber TH20-07.

Foto’s: Tag Heuer

Carrera Chronograph Tourbillon Teal Green

Dan hebben we de Carrera Chronograph Tourbillon in Teal Green. Deze badboy tilt de Carrera Chronograph naar een hoger niveau met een Tourbillon en een prijskaartje van 24.050 dollar. Het rockt het COSC-gecertificeerde TH20-09 interne uurwerk, een breedte van 42 mm en dat klassieke Glassbox-ontwerp. Oh, en hij wordt geleverd met een mooie zwarte alligator band.

Foto’s: Tag Heuer

Carrera Date Plasma Diamant D’Avant-Garde

Laten we het nu over wat meer opvallendere uurwerken hebben! De Carrera Date Plasma Diamant D’Avant-Garde is terug, maar dit keer met gele diamanten. Deze knaller is versierd met 4,8 karaat aan in het laboratorium gekweekte diamanten en heeft een polykristallijne wijzerplaat die is vervaardigd met behulp van plasmatechnologie. Het gele diamanten Carrera-logo en de kroon voegen een extra toe. Met een afmeting van 36 mm is hij gehuisvest in een witgouden kast, waardoor het een echte showstopper is.

Foto’s: Tag Heuer

Aquaracer Professional 200 Solargraph

En nu overschakelen naar de Aquaracer Professional 200 Solargraph – ze hebben hem verkleind tot een schappelijke 34 mm. Laat je echter niet misleiden door het formaat; hij is nog steeds indrukwekkend met een waterdichtheid van 200 meter, een roterende ring, een vastgeschroefde kroon en een dubbele veiligheidssluiting. Prijzen variëren van 2.150 tot 5.000 dollar en je kunt kiezen uit vijf varianten.

Foto’s: Tag Heuer

Connected Calibre E4

Last but zeker not least upgradet TAG Heuer de Connected Calibre E4 in een kastgrootte van 45 mm. Het is een smartwatch die geen concessies doet aan stijl, met een robuuste stalen constructie en een sportieve Castleton-groene look. De prijs bedraagt 1.750 dollar en biedt 20 wijzerplaatopties en aanpasbare combinaties die bij jouw vibe passen, allemaal afgewerkt met een bijpassende groene rubberen band.

Foto’s: Tag Heuer

Geïnteresseerd om één van deze beauty’s in handen te krijgen? Ga naar de officiële website van TAG Heuer om te zien wanneer ze beschikbaar zijn.

Reageer op artikel:
TAG Heuer onthult zes spectaculaire uurwerken tijdens de LVMH Watch Week
Sluiten