TAG Heuer’s verbluffende terugkeer van de 18K gouden Carrera-chronograaf uit de jaren ’60

TAG Heuer heeft hun iconische 18K gouden Carrera-chronograaf uit de jaren ’60 opnieuw gemaakt. Het is alsof ze een stukje klassieke horlogegeschiedenis weer tot leven hebben gebracht. Wij geven je alle details

Stel je dit eens voor: je hebt een staaltje horlogekunst dat in de jaren zestig een ware rage was, en nu is het terug en ziet het er net zo prachtig uit als vroeger. TAG Heuer staat bekend om zijn precisie en aandacht voor detail, en ze hebben kosten noch moeite gespaard om van deze replica een waar eerbetoon aan het origineel te maken.

Voor goud

Nu vraag je je misschien af ​​wat dit horloge zo speciaal maakt. Om te beginnen draait het allemaal om de bling. De Carrera Chronograph wordt geleverd in 18K goud en het is niet zomaar goud: het is the real deal. Je hebt het over een horloge dat luxe en verfijning uitstraalt.

Foto: TAG Heuer

Throwback

Maar het gaat niet alleen om het goud; het gaat ook om het ontwerp. De Carrera uit de jaren ’60 stond bekend om zijn strakke, minimalistische look, en TAG Heuer heeft hem feilloos nagebootst. De wijzerplaat is elegant eenvoudig, met strakke uurmarkeringen en een paar subdials die teruggrijpen op een tijd waarin het leven wat minder hectisch was.

Specs

Laten we het nu over de beweging hebben. TAG Heuer heeft ook op dit front niet bezuinigd. Ze hebben het horloge uitgerust met hun eigen automatische Heuer 02-uurwerk, wat betekent dat je Zwitserse precisie van topklasse krijgt. Hij heeft een gangreserve van 80 uur, waardoor je hem niet elke dag hoeft op te winden. Dit horloge is ontworpen om uw drukke levensstijl bij te houden.

Carrera

En natuurlijk zou het geen Carrera zijn zonder die kenmerkende raceauto-connectie. De naam “Carrera” zelf is een eerbetoon aan de legendarische Carrera Panamericana-wegrace. Het ontwerp van het horloge is geïnspireerd op de dashboards van raceauto’s en het heeft die sportieve en toch klassieke uitstraling die gewoon onweerstaanbaar is.

Prijskaartje

Laten we het nu over de prijs hebben. Je weet dat dit soort kwaliteit niet goedkoop is en de TAG Heuer Carrera Chronograph is daarop geen uitzondering. Je kijkt naar een substantiële investering, en de Gold Carrera Chronograph komt volgende maand uit bij TAG Heuer en zal een prijs krijgen van $ 21.500. Maar als u een horlogeliefhebber of een verzamelaar bent, is dit een timepiece dat elke cent waard is.

Foto: TAG Heuer
Foto: TAG Heuer
Foto: TAG Heuer
Reageer op artikel:
TAG Heuer’s verbluffende terugkeer van de 18K gouden Carrera-chronograaf uit de jaren ’60
Sluiten