Dit is de Tag Heuer die Max Verstappen droeg in Miami

Weten we nog heren, die Formule 1 race afgelopen Bevrijdingsdag? Het was wellicht geen schitterend uiteinde voor onze SuperMax, maar er is iets dat ons is opgevallen dat de pijn wellicht een beetje kan verzachten. Want toen hij naast de winnaar, Lando Norris, stond had Max een opvallend klokje om zijn pols! Een mooie Tag Heuer!

Een Tag Heuer, daar gaan we het even over hebben. Dus nee, geen dikke Rolex, AP of Patek Philippe, maar ‘gewoon’ een Tag Heuer. Een logische keuze, aangezien dit merk altijd al racehorloges maakt. Ohja en ze sponseren Red Bull!

Tag Heuer

zoals we al zeiden gaat het om een Tag Heuer. Een merk met een lange historie als het gaat om raceklokken. Coureurs moeten natuurlijk altijd een goede klok omhebben, om op die manier altijd te weten wat er aan de hand is. Het merk heeft hierom ook een indrukwekkende Formule 1-serie. Ook nog eens redelijk betaalbaar, want de goedkoopste van de serie kost je 1450 euro. Het klokje van Max is er een uit een nieuwe serie die het merk gelanceerd heeft in samenwerking met Ronnie Fieg. Hij is een modeontwerper en deed dit vanuit zijn eigen label genaamd Kith.

Klokje

Een Tag Heuer Formula 1 Kith horloge. Een hele mond vol, pols valt wel mee. Niet dat het geen mooi klokje is, in tegendeel! Max droeg de blauwe variant die voor $1500 over de toonbank gaat. Een mooie kast van 35 millimeter, gehuld onder een saffierglaasje dat hem natuurlijk goed beschermt tegen krasjes. Wij vinden het wel stijlvol, aangezien het Formule 1 pak van de 26-jarige coureur ook blauwe tinten bevat. Wij zijn bij het zien van dit soort klokken altijd benieuwd of ze er zelf ook een beetje inspraak in hebben, of dat de smaak van Max voor hem bepaald wordt.

Reageer op artikel:
Dit is de Tag Heuer die Max Verstappen droeg in Miami
Sluiten