Sylvester Stallone is te bewonderen in de nieuwe misdaadserie Tulsa King

Als wij Sylvester Stallone zeggen, dan zeg jij Rocky, Rambo of Creed. Maar na het zien van Tulsa King zul je deze naam ook aan het lijstje toevoegen. De nieuwe serie is vanaf 28 november exclusief te zien op SkyShowtime.

Tulsa King volgt de New Yorkse maffia-capo Dwight ‘The General’ Manfredi (Stallone) op het moment dat hij na 25 jaar uit de gevangenis wordt vrijgelaten en zonder pardon door zijn baas wordt verbannen naar Tulsa, Oklahoma.

Zich realiserend dat zijn maffiafamilie misschien niet het beste met hem voor heeft, verzamelt Dwight langzaam een nieuwe crew bestaande uit de meest onwaarschijnlijke personages om zich heen. Hiermee richt hij een nieuw crimineel imperium op, op een plek die voor hem net zo goed op een andere planeet zou kunnen zijn.

Teaser Tulsa King

De rest van de cast bestaat uit Andrea Savage, Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, A.C. Peterson, Garrett Hedlund en Dana Delany. Bovendien werd Tulsa King gemaakt door meesterverteller Taylor Sheridan. Daar kan weinig meer mis gaan.

Tulsa King bestaat uit 10 afleveringen. Bij de lancering van de serie zijn er twee afleveringen beschikbaar, gevolgd door een wekelijkse release. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de eerste beelden van deze serie. Hieronder kun je de teaser van de trailer bekijken.

Reageer op artikel:
Sylvester Stallone is te bewonderen in de nieuwe misdaadserie Tulsa King
Sluiten