Sylvana IJsselmuiden is de gasthoofdredacteur van de FHM500 2024

In samenwerking met onze partner TABAC Fragrances komt er weer een heerlijke nieuwe editie aan van de FHM500, maar dat hadden jullie natuurlijk allemaal al in je agenda staan! Niemand minder dan oud-winnares Sylvana IJsselmuiden gaat onze hoofdredacteur Chris Riemens bijstaan in het maken van het mooiste magazine van Nederland. ”Ik ben laaiend enthousiast, we gaan het vetste boek tot nu toe maken!”.

Dat is de spirit die we zoeken. Ga er maar aanstaan, het selecteren van de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland. Daar kunnen we wel wat hulp voor gebruiken.

Sylvana heeft een speciale band met FHM. In 2018 is ze namelijk als hoogste nieuwkomer in de lijst der lijsten opgenomen. In 2020 stond ze zelfs op nummer één. De blondine heeft meerdere sexy shoots gedaan voor de FHM500. Ze vertelt hierover terwijl ze met Chris op een, voor haar, nogal bijzondere plek zitten. Het circuit van Zandvoort, dat is de plek waar Sylvana haar racehart harder begint te kloppen.

Gastredacteur

De voormalig FHM500-winnares kan haar geluk niet op: ”Volgens mij is dit een droombaan! 500 mooie vrouwen uitzoeken, beter kan niet volgens mij.” Wij weten nu al dat we een pareltje in huis hebben hier op de redactie, want ze gaat op veel dingen letten. Humor, innerlijk, positieve invloed en schoonheid. Dat zijn de dingen die Sylvana het belangrijkste vindt. ”Iemand die een leuk karakter en humor heeft, vind ik veel knapper dan iemand die zichzelf te goed vind voor de wereld.” “Uiterlijk straalt, interlijk bepaald”dat is dan ook het geweldige credo van onze gastredacteur. Mooier hadden wij het niet kunnen zeggen.

FHM500

De FHM500 is ‘helemaal top’ volgens Sylvana. Volgens haar is het magazine zelfs juist een goede manier om feminisme uit te drukken. ”Fantastisch dat het er is. Ik kijk er heel positief naar. Feminisme is je seksualiteit uiten en jezelf durven laten zien.” Toch weet Sylvana als geen ander dat het een subjectieve prijs is om op één te staan in de FHM-lijst. Daarom wil ze de aankomende winnares ook zeker iets meegeven. ”Laat je niet gek maken, want je staat niet voor niks op die plek!”. Jij bepaalt uiteraard ook mee wie er in de lijst der lijsten komen! Stem nu op FHM500.nl en bepaal mee met ons mee hoe de lijst eruit komt te zien.

Reageer op artikel:
Sylvana IJsselmuiden is de gasthoofdredacteur van de FHM500 2024
Sluiten