Supreme dropt wederom keiharde collab, dit keer met Dickies

Pak je pluutje er even bij, want ho is even, het hagelt flink. Het hagelt, het hagelt, nieuwe collabs van Supreme. Die nieuwe collecties en samenwerkingen van Supreme komen ineens als donderslag bij heldere hemel uit de lucht vallen. Heerlijke collabs, dat kan je wel stellen, en dit keer is Dickies de gedroomde kandidaat. Na een heerlijke collab met Nike hebben ze de smaak te pakken. Ze pakken bij Supreme nu door richting de herfst en weten daar iedereen weer perfect mee te voeden.

Samen met de Courtposite-release wordt het aankomende aanbod wat je voor je kiezen krijgt alleen maar groter en groter. Keuzes, keuzes. En die herfst is ondertussen al begonnen. Dickies en Supreme zetten met deze collab hun samenwerking voort en het resultaat mag er wezen.

Supreme x Dickies

Supreme x Dickies

Met de Supreme x Dickies samenwerking wordt er verder gebouwd op de stijl van werkkleding. De speciale collectie bestaat uit een leren werkvest, een bomberjack, een lange mouwen shirt, een jack, leren overall, jeans en een muts. De aanbiedingen laten premium leren accenten zien, maar ook camoprint, denim- en ruitpatronen. Voor ieder wat wils dus, laat je vooral verrassen.

De collab zal wereldwijd worden uitgebracht via het streetwear merk op 19 oktober. Ben er snel bij, mocht je iets in je al goedgevulde kledingkast willen hangen.

Reageer op artikel:
Supreme dropt wederom keiharde collab, dit keer met Dickies
Sluiten