Leef als een koning met dit hypermoderne superjacht

redactie 18 nov 2018 Machines

Puilt je nachtkastjes thuis uit van de flappen? Tja, wat moet je doen met al dat geld. Nou je kan bijvoorbeeld een superjacht kopen. Maak kennis met de Acciona, dit superjacht heeft zoveel luxe dat je ogen er gewoon pijn van beginnen te doen. Of misschien moet je toch maar weer eens naar de opticien. 

Het jacht is zo’n 175 meter lang, da’s een heel eind. Dan zou er wel genoeg luxe aanwezig zijn op deze olijke sloep? Ja, dat kunnen we wel stellen. Dit conceptjacht heeft eigenlijk alles om jouw tot koning van de zeeën te kronen. Daar heeft de Britse designer Andy Waugh goed voor gezorgd.

Waterstof

De Acciona wordt aangedreven met waterstof, een soortgelijk systeem dat momenteel wordt getest in cruiseschepen en veerboten, aldus de website van Waugh. Da’s  natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wat is er allemaal te vinden op dit retestrakke superjacht? Want poeh,  zowel aan de binnen- als aan de buitenkant is het een echt plaatje. Het is net de chick die je vroeger op het schoolplein verkering ging vragen. Die blik in haar ogen. Pure liefde.

Superjacht Acionna

Zwembad

Neem een dikke duik in het 20 meter lange zwembad. Trek een paar fijne baantjes om vervolgens bij te komen in alle luxe van het chille interieur. Plof op een van de lange loungebanken. Hee, hoor je daar nou het geluid van een helikopter? Je beste maat parkeert de heli keurig op het helikopterdek. Effe samen met hem gaan squashen op de squashbaan. Het bootje heeft zo’n 8 dekken. Het hoogtepunt is misschien wel de hoofdsalon mét panoramisch gebogen glas, je hebt vanuit die salon uitzicht op het grote achterdek-zwembad.

Zak geld

De ontwerper gelooft dat het Acciona-concept bedoeld is voor high-rollers die zichzelf zien als trendsetters en game changers. Mocht je daaronder vallen, het enige wat je dan nog nodig hebt is een zak met geld. We weten nog niet precies hoeveel ie gaat kosten, maar het zal vast iets zijn met een hele bende nullen.

Reageer op artikel:
Leef als een koning met dit hypermoderne superjacht
Sluiten