Met expeditiejacht Esquel verken je de zeven zeeën in stijl

redactie 3 mrt 2019 Machines

De Amblasserdamse scheepsbouwers van Oceanco zijn de laatste tijd weer lekker druk geweest. Na het bouwen van de monsterlijke DreAMBoat , hebben ze zich in het zweet gewerkt voor een nieuw conceptje, waar je mond zo ver van zal openvallen dat je ‘m nooit meer dicht krijgt. Maak kennis met de 105 meter lange Esquel. Dit expeditiejacht is onlangs onthuld op de Dubai International Boat Show.

Dit megajacht is ongeveer dubbel zo groot als de Batavia en opvarenden hebben zo’n 100% minder kans om dood te gaan. Het enige waar je in om zou kunnen komen is de luxe die op de boot te vinden is. Een zwembad, een helikopter en twee onderzeeërs zijn nog maar een kleine greep uit de ongekende luxe op deze schuit.

Expeditiejacht Esquel

Het gaat hier om een jacht waar daadwerkelijk mee gevaren moet worden. Hij is dus niet alleen bedoeld om mooi te zijn in de jachthaven van Ibiza of Monaco. Met de Esquel zet je koers naar de poolgebieden en verken je de zeven zeeën, opzoek naar avontuur. En terwijl je dat doet geniet je van het welnessgedeelte op je boot en doe je een dutje onder de sterren die door je panoramische dak schijnen. Dit jacht is goed voor ongekende luxe, gemixt met grenzeloos avontuur. Vul die koelkasten aan boord maar vast met vers fruit, want op de uitgestrekte wateren ligt scheurbuik op de loer.

View this post on Instagram

The 105m Design Esquel has received a great response since her unveiling at the Dubai International Boat Show yesterday. What do you think of the design ? . . . . #unveiling#design#Esquel#105m#345ft#expeditionyacht#timurbozca#ginabrennaninteriors#lateralnavalarchitects#pelorus#oceanco#dibs2019#boatshow#instagood

A post shared by Oceanco (@oceancoyacht) on

Reageer op artikel:
Met expeditiejacht Esquel verken je de zeven zeeën in stijl
Sluiten