Schaalmodellen van Super Nintendo World pretpark uitgelekt

redactie 8 Jul 2019 Entertainment

Dit is de natte droom voor alle Nintendo-fanboys. Een enorm themapark dat volledig in het teken staat van het Japanse gamebedrijf: Super Nintendo World. Dit park komt tot stand in samenwerking met Universal Parks & Resorts en de schaalmodellen zien er gruwelijk goed uit.

Voor iedereen die vroeger al de televisie in wilde verdwijnen tijdens een potje Super Mario is dit een droom die uitkomt. Je dompelt je in dit pretpark namelijk onder in de wereld van je favoriete games. In februari kwamen al wat vage foto’s van het park dat inmiddels onder constructie is, maar nu zien we de gelekte schaalmodellen uit 2016 die minder tot de verbeelding spreken.

Games

We moeten dus wel eerlijk zijn. De modellen zijn gemaakt in 2016 dus misschien is er ondertussen al heel veel veranderd, maar dit ziet er al heel vet uit. De echte gamers herkennen vast het kasteel van Bowser, waar je de herkenbare ingang ziet uit het Mario Kart level. Achter het schattige Toad Café zie je Yoshi’s Adventure, een attractie van de dino vriend van Mario.

Het enige dat we missen is het kasteel van prinses Peach, maar die zullen ze toch niet vergeten. Hoe tof zou het zijn dat ze a la Disney dat kasteel als centraal punt nemen in hun pretpark. Wij zien het zo voor ons. Los van het Mario-gedeelte zien we ook een Donkey Kong County mét een attractie met mijnwagentjes. De verwachting is dat dit pas gebouwd gaat worden als het Mario-gedeelte klaar is.

Olympische Spelen

De bouw van het pretpark is begonnen in oktober 2018 en moet ten tijde van de Olympische Spelen van 2020 in Japan klaar zijn. In eerste instantie moet je dus speciaal naar Japan voor een Nintendo pretpark, maar de plannen zijn wel om er ook eentje in Orlando te openen.

Reageer op artikel:
Schaalmodellen van Super Nintendo World pretpark uitgelekt
Sluiten