Dit zijn de drie gruwelijkste boten van de Miami Boat Show

redactie 2 mrt 2019 Machines

Tijdens de Miami Boat Show komen elk jaar de allerlijpste boten voorbij. Om het je makkelijk te maken hebben wij er drie uitgeplukt die zonder twijfel met kop en schouders boven uit de rest uit steken. In één van deze drie boten maak jij ongetwijfeld de blits op het ‘t water. Hou je van snelheid en een vlijmscherp design? Dan ben je ongetwijfeld helemaal in de wolken na het zien van deze drie ubergeile vaartuigen.

Cigarette Racing Tirranna

Hier komen ongekende luxe en brute kracht samen. Cigarette Racing laat zien dat deze twee, prima door een deur gaan. Met zes buitenboordmotoren, die per stuk goed zijn voor 400 pk (Samen 2400 pk!), vliegt ‘ie werkelijk over het water. Hij kan een topsnelheid bereiken van 116 kilometer per uur, da’s dus aardig vlot. Maar lekker het ankertje uitgooien en genieten van de zon op het zonnedek kan ook prima. Er zit zelfs een barbecue in en een mooi ruim waar je de nacht kan doorbrengen. Luxe zat op deze boot.

Mystic Powerboats C3800

Deze boot is pure power met een hoofdletter P. Mystic Powerboats heeft aardig wat ervaring met het maken van supersnelle schuitjes. Zo hebben ze meerdere boten gemaakt die sneller dan 320 kilometer per uur gingen. Zwemvestje aan dus. De boot die we nu hebben uitgezocht is een heuse catamaran. Hij gaat dan wel iets minder hard dan die recordbootjes, maar doet zeker niet onder. Dit is een beest op het water. Met een topsnelheid van zo’n 160 kilometer per uur zijn traanogen gegarandeerd.

Adrenaline Powerboats ZRX47 Carbon Series

Dit is Poseidon, de god van de zee en het water. Een hele vette boot. Naast dat ‘ie er zo gruwelijk uitziet is ‘ie ook nog eens heel krachtig. De 14-meter lange boot heeft een topsnelheid van 217 kilometer per uur. Daarnaast is het prima vertoeven op het schip. Hij heeft een volledig ruim en de nodige luxe. Hij kost je wel meteen één miljoen euro.

 

Reageer op artikel:
Dit zijn de drie gruwelijkste boten van de Miami Boat Show
Sluiten