Riva heeft een bloedsnelle nieuwe speedboot en ze is schitterend

redactie 4 jul 2016 Entertainment

Riva’s FTW. Wij hebben altijd een voorliefde gehad voor de stijlvolle Italiaanse botenfabrikant. Jammer dat onze portemonnee aanschaf van zo’n schip nog niet zo’n goed plan vindt als wij. Dit weekend werd het nieuwe vlaggenschip onthuld. De Rivamore als je ooit verliefd op een boot wil worden dan is dit je kans.

De boot is bijna 12 meter lang en is ontworpen door Officina Italia Design, een van de officiële partners van Riva. Prima uitbesteding, want het design is weer om van te smullen. High class uitstraling, sportief, supersnel. Dit is topnotch.

Gelukkig is er genoeg ruimte om te chillen, gezien het ruime achterdek waar je knappe vrouw kan zonnebaden. Als het allemaal iets te warm wordt buiten met je meisje kan men zich terugtrekken in het onderdek. Compleet met douche en bed.

De boot wordt aangedreven door een tweetal Volvo Penta motoren die allebei 400 pk leveren. Daarmee kan een topsnelheid van 40 knopen, oftewel 80 km/u worden gehaald. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar we verkeren ook niet in de veronderstelling dat we daar ooit vrolijk van worden. 

Reageer op artikel:
Riva heeft een bloedsnelle nieuwe speedboot en ze is schitterend
Sluiten