Shinende Tom Brady en falende Maroon 5 tijdens Super Bowl LIII

redactie 4 Feb 2019 Entertainment

Het gruwelijke Mercedes-Benz stadion (met een capaciteit van 71.000 toeschouwers) in Georgia was dit jaar voor het eerst het decor van de jaarlijkse Super Bowl. Een noemenswaardige Super Bowl-ontmaagding wel.  Dat deze finale veel meer is dan alleen de wedstrijd, dat is bekend. De ontknoping van het American Football brengt elk jaar zoveel sappigs met zich mee. Ook dit jaar hebben wij weer eens van deze -over de top- Amerikaanse traditie mogen genieten.

De wedstrijd

Om dan toch een beetje eer aan te doen aan waar het eigenlijk allemaal om draait, zullen we het even over de wedstrijd hebben. The New England Patriots namen het op tegen de Los Angeles Rams. En dat was ons er eentje hoor. Een van de grootste legends in de geschiedenis van American football, da’s Tom Brady, wist er met zijn team nog maar eens een titel bij te schrijven. Ze overklasten de tegenstander met 13-3. Dat maakt The New England Patriots recordhouder, met een totaal van zes Super Bowl titels. Tommie zelf mocht ook zijn zesde Super Bowl ring (de ring die wordt uitgedeeld aan de winnaars van de wedstrijd) in ontvangst nemen. Ook dat is een record. Met zijn 41 jaar, kan hij dus nog een aardig balletje spelen.

View this post on Instagram

The champ champ wins again!! Now that’s a real Proper #12 #TomBrady #Patriots #letsgo #nfl

A post shared by cool ray (@carillusionist_ray) on

Halftime show 

Volgens aloude traditie mogen we in de rust altijd genieten van een halftime show. Jaar in, jaar uit worden deze shows verzorgd door de grote supersterren der aarde. Dit jaar mocht Maroon 5 het proberen. En dan met de nadruk op proberen, want als we de recensies mogen geloven dan kwam het echt niet verder dan dat. Veel positiefs was er niet te lezen over de popformatie. Adam Levine probeerde de boel nog te redden door zonder shirt te gaan spelen, maar ook dat hield deze Titanic niet boven water. Enigszins was het ook wel te verklaren aangezien het optreden werd optreden werd overschaduwd door een gebrek aan Spongebob. Onze gekke gele vriend werd nog heel even kort in beeld gebracht tijdens het opkomen van Travis Scott, maar tot een ode aan het nummer ‘Sweet Victory’ mocht het niet komen.

Reageer op artikel:
Shinende Tom Brady en falende Maroon 5 tijdens Super Bowl LIII
Sluiten