Wereldberoemde serie Suits duikt op in een nieuw jasje

Harvey Specter, Mike Ross en Jessica Pearson. Iconische figuren uit de hitserie Suits. De Netflixserie met 9 seizoenen kende de afgelopen 13 jaar ongekende successen. Met ruim 3 miljard streamminuten in de eerst week dat het uitkwam in 2011 was de serie vanaf moment één al niet meer weg te denken uit de originals van de streamingsdienst. Er komt een spin-off van de populaire serie.

Na 9 seizoenen lijkt de serie tot een einde te zijn gekomen. Maar niet getreurd, want er komt een spin-off van de serie, opgenomen in LA. Stephen Amell is aangekondigd als een van de hoofdrolspelers van de nieuwe serie. Deze Canadese acteur is onder andere bekend van The Vampire Diaries.

Suits

De originele serie van Suits laat alles erop lijken dat de serie in New York is opgenomen. Dit komt door de kenmerkende gele taxi’s, hoge wolkenkrabbers en lunchkraampjes met bagels en koffie. Toch is dit niet zo, de serie is namelijk in het Canadese Toronto opgenomen. De show had een legendarische cast met onder andere Patrick J. Adams, Gabriel Macht en Meghan Markle. Die laatste heeft haar naam inmiddels verbonden aan het Britse koningshuis.

Suits: LA

De spin-off van de serie wordt geproduceerd door dezelfde maker als de originele serie: Aaron Korsh. Hij was in 2019 ook verantwoordelijk voor de spin-off Pearson. Dit was een serie over de baas van het advocatenkantoor waar de serie Suits omheen was gevormd. De nieuwe serie wordt zoals de naam al doet verklappen dus opgenomen in het Amerikaanse Los Angeles. Stephen Amell zal in de serie verschijnen als Ted Black. Hij is een voormalig aanklager uit New York. Hij zou naar LA zijn gekomen met de missie om een eigen advocatenkantoor op te zetten. Het is tot dusver onbekend of de oude Suits cast terug zal keren in Suits: LA. De productie van de serie zal begin maart van start gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephen Amell (@stephenamell)

Reageer op artikel:
Wereldberoemde serie Suits duikt op in een nieuw jasje
Sluiten