Stüssy en Beats onthullen Studio Pro-koptelefoon in hele dikke collab

Audiomerk Beats, de meesters van de collabs, hebben eerder hun krachten gebundeld met grote namen als LeBron James, Erling Haaland, Devin Booker en Kerwin Frost. En nu hebben ze opnieuw een heavy hitter aan hun selectie toegevoegd: het immens populaire fashionmerk Stüssy!

Het is een fusie van de surfwear/streetwear-magie van Shawn Stüssy met de audiotovenarij van Beats. Ja, een van de betere samenwerkingen aan het einde van dit jaar! De Studio Pro-koptelefoon, een belangrijk onderdeel van het Beats-audioassortiment zorgt dankzij deze collab voor een geheel nieuwe sfeer. De inspiratie komt van de persoonlijke elektronica-scene uit de jaren ’90, iets met een blast uit de past!

Foto: Stüssy/Beats

Throwback

Ze duiken diep in de nostalgie van de jaren ’90 en komen met een design dat voortborduurt op skateboardwielen van urethaan met materialen als glasvezel en hars. Het resultaat? Een killer kleurenschema met warme beige en diepgrijze tinten die je het gevoel geven dat je op een skateboard door de straten van de jaren 90 cruist. Oh, en de naam Beats staat op de koptelefoon, terwijl het bekende Stüssy-logo zijn stempel drukt op de binnenkant van die warmbeige oorschelpen en op de rand van de koptelefoon.

Foto: Stüssy/Beats

Technische snufjes

Maar het gaat niet alleen om de looks! Deze collab hebben serieuze technische snufjes. We hebben het overat ruimtelijke audiomogelijkheden en adaptieve noise cancellation en maar liefst 40 uur batterijduur. Of je nu helemaal opgaat in de muziek of gewoon geniet van het zoete geluid van de stilte, met deze koptelefoon zit je goed.

Foto’s: Stüssy/Beats

 

Stüssy en Beats

We moeten het bij zo’n dikke collab ook effe over de cijfers hebben. 349,99 dollar is het prijskaartje voor deze Stüssy x Beats Studio Pro-collab. Ze betreden het wereldwijde podium op vrijdag 15 december. Je kunt ze bemachtigen bij geselecteerde Stüssy-winkels of gemakkelijk online door naar de website te gaan. Dus als je zowel je audio- als fashiongame wil upgraden, mag je deze samenwerking absoluut niet missen.

Reageer op artikel:
Stüssy en Beats onthullen Studio Pro-koptelefoon in hele dikke collab
Sluiten