Streetlab probeert armpje te drukken met Arnold Schwarzenegger

Redactie 7 Sep 2017 Entertainment

Gisteravond is de eerste aflevering van het nieuwe programma van Streetlab uitgezonden: Niet te Geloven. Na de sociale experimenten in Nederland en het buitenland was het tijd voor wat nieuws. 

Programma gaat als volgt: de boys zijn verdeeld in tweetallen en zitten in de studio met Tess Milne waar ze ongeloofwaardige verhalen vertellen alsof ze echt gebeurd zijn. Dat vertellen ze aan het andere tweetal en een wekelijks wisselende jury bestaande uit twee BN’ers. Ze moeten iedereen in de studio ervan te overtuigen dat hun verhaal waar is. Als de jury het vlak voor de ontknoping gelooft, dan levert dat een punt op. Ondanks dat het een nieuw programma is, heeft het echt weer die heerlijke, licht ongemakkelijke, Streetlab vibe. Mooi stel knullen zijn het toch ook.

Zo beweren Daan en Stijn dat ze Maarten van Rossem aan het schaterlachen hebben gekregen. Of zeggen Tim en Jasper dat ze armpje hebben gedrukt met Arnold Schwarzenneger. Ja jongen, The Terminator! Haha, hoe mooi zou dat zijn. Dus vertrokken Tim en Jasper naar Amerika om Arnie op te sporen. Dat lukt ze zowaar ook nog, maar of ze ook armpje hebben gedrukt?

Reageer op artikel:
Streetlab probeert armpje te drukken met Arnold Schwarzenegger
Sluiten