Stoute Jongens en Meisjes: ”Hoe ik een verhit potje seks had in de wc van het Amstelhotel”

redactie 21 nov 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we over het seksavontuur van Daan. Hij belandde met twee knappe Britse meiden in bed. Deze week gaan we weer internationaal met het verhaal van Ron. Hij had een stevig batspartijtje met de Letse Alicja op een wel heel bijzonder locatie.

Nadat de relatie met mijn eerste grote liefde (en sekspartner) uit was gegaan, gingen de deuren van het singleleven voor mij open. Meisjes meenemen uit clubs, scharrels, fuckbuddies en datingapps. Er was niks dat ik oversloeg.

Een goed gesprek

Op een willekeurige dag stuitte ik na een aantal swipes op Tinder op een leuke match met ene Alicja uit Letland, een slanke meid met donker haar en een mooi gezicht. Het gesprek ging al snel de goede kant op en we hadden het over van alles, niet alleen de saaie koetjes en kalfjes gesprekken die je met 90% van je matches hebt. Op een gegeven moment moest ik het gesprek onderbreken aangezien ik ergens heen moest, dus vroeg ik of ik haar nog een keer zou spreken. “Tuurlijk, laten we op date gaan”, antwoordde ze.

Bier en een sigaret

Twee dagen later kwam ik met mijn scooter naar de afgesproken plek in Amsterdam gereden en daar zat ze. Ze groette me met een kus en vroeg me enthousiast wat we gingen doen. Ik zei dat ik wel een een leuke plek wist en we gingen op stap. We reden een eindje totdat ik mijn scooter parkeerde en we naar het café toe liepen. Ze had er duidelijk zin in, aangezien ze bij de eerste ronde gelijk twee halve liters bier voor ons bestelde en een sigaret opstak.

Model

Ze bleek model te zijn en daarom voor een korte periode in Nederland te verblijven. Ik was op date met een model dacht ik, vanaf dat moment kon mijn dag zoals je je kan voorstellen al niet meer stuk. De gesprekken verliepen soepel en het ene na het andere biertje werd besteld, sigaretten werden achter elkaar opgestoken. Het was oprecht een leuke date, maar ineens kwamen daar de woorden: “Ik moet je wat vertellen.” Nu komt het dacht ik, ze is getrouwd, geboren als man of voortvluchtig, maar dat viel gelukkig mee. “Ik heb voordat ik je zag een halve xtc pil ingenomen, op aanraden van een vriendin. Ik hoop niet dat je dit erg vindt”, zei ze. Ik schoot in de lach, wat een heerlijk gekke meid was dit. Ik zoende haar en zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken.

Seks op straat?

Nadat we ons biertje op hadden gedronken en de rekening betaald was, gingen we weer op pad. Hand in hand liepen we langs de grachten. Na een paar keer hevig gezoend te hebben, merkte ik dat ze wel in was voor wat meer. Hier en daar werd er wat gevoeld, maar we stonden gewoon in een steegje in het centrum van de stad. “Is het mogelijk om hier op straat seks te hebben”, vroeg ze uit het niets. Ik moest weer lachen, maar deinsde er ook niet voor terug. Zij woonde zelf met een vriendin (de xtc-aanrader) bij een gezin in huis en zelf woonde ik op dat moment nog thuis, dus dat was ook geen geen optie. “Laten we een stukje uit het centrum rijden”, antwoordde ik. ‘Waar ga je eigenlijk heen als je buiten seks wilt hebben in Amsterdam?’, vroeg ik mezelf af.

De wc in

We reden de Amstel af tot we na een tijdje in de buurt van het Amstelhotel waren en Alicja zei dat ze moest plassen. “Er zit hier een hotel waar je wel even kan gaan”, zei ik. Ik parkeerde de scooter ongeveer 20 meter van de ingang, waar erg veel mensen stonden. We liepen richting de ingang, waar George Clooney ineens voor onze neus stond. ‘Deze dag werd steeds gekker’, dacht ik bij mezelf. Nadat Clooney en zijn fans weg waren liepen we snel de lobby in en door naar de wc. Ik was geil als boter, maar geld voor een kamer in het Amstelhotel had ik echt niet. Voordat ze de wc inging vroeg ze: “ga je mee?”. Ik twijfelde geen seconde en op het moment dat ze seinde dat er verder niemand in de wc te bekennen was, snelde ik erachter aan. Het hokje was niet heel erg groot, maar het ging prima. Een potje hele hete seks in het wc hokje van het Amstelhotel, later  verlieten we de toiletruimte weer stiekem. De piccolo keek ons nog even na, maar we waren al weg voordat hij iets kon zeggen. Vervolgens bracht ik haar naar huis en ging ik zelf ook met een voldaan gevoel slapen.

Morning after

De volgende dag werd ik wakker met het bericht dat ze een aanzienlijke kans had om zwanger te raken van onze vrijpartij van de vorige avond. Ondanks dat een baby met een model waarschijnlijk mooi zou worden, zag ik het met mijn 20 jaar toch nog niet echt zitten. Na werk haalde ik haar op en gingen we naar de apotheek voor een morning-after pil. Eenmaal ingenomen ploften we op een bankje neer. Ze zei grappend dat ze me beter had kunnen pijpen in dat hokje. Ik moest weer lachen, het was een date om nooit te vergeten.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar vincent@fhm.nl

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: ”Hoe ik een verhit potje seks had in de wc van het Amstelhotel”
Sluiten