Stoute Jongens en Meisjes: ”Hoe ik met twee Britse toeristen in bed belandde”

redactie 15 nov 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we  het bizarre verhaal van Bas en zijn bloedende ballen. Deze week het bloedhete seksavontuur van Daan. Hij belandde met twee knappe Britse meiden in bed. 

Na mijn werkdag in het centrum van Amsterdam, liep ik langs de wallen richting de tram. Nog even een jointje roken, dacht ik. Het was weekend dus wat kon mij het schelen. Ik haalde bij The Greenhouse een zakje hasj en een aardbeiensapje en ging zitten. Het was erg druk, maar er was nog een plekje aan een tafel met twee meisjes. Ik ben nooit de beroerdste om een gesprek aan te knopen met iemand dus ik stelde me voor. “Hoi, ik ben Angie”, “en ik ben Evelyn, wij komen uit Engeland”, antwoordden ze. Evelyn lachte lief naar me. Het gesprek was eigenlijk een vragenvuur van Angie aan mij over wat er allemaal te doen was in Amsterdam aangezien ik vertelde dat ik er vandaan kom. Ze waren een paar uur daarvoor pas geland en hadden duidelijk zin om de eerste dag goed gebruik te maken van het Amsterdamse leven. Evelyn zei niet zoveel, maar lachte telkens weer lief naar me en pakte na een tijdje mijn hand vast. Ik zat maar half op de vragen van Angie te letten.

Tips over Amsterdam

Een aantal joints – zij rookten behoorlijk sterke wiet – en tips over Amsterdam later, zei Evelyn ineens dat ze zich niet goed voelde. Ze deed panisch en dacht zelfs dat er politie aankwam terwijl er niks aan de hand was. Angie schrok en ik zei dat ze maar beter even buiten kon gaan zitten. Angie en ik kregen het steeds gezelliger, maar de meiden moesten na een tijdje echt gaan aangezien het nog niet veel beter ging met Evelyn. Ik wisselde nummers uit met Angie en zei dat ze me wel kon bellen als ze wat leuks wilde gaan doen. Toch vond ik Evelyn eigenlijk leuker, totdat ze er als een zombie bij zat tenminste.

Hotelkamer

Vervolgens ging ik op huis aan, ik had die avond afgesproken om met vrienden naar de bioscoop te gaan. Nadat we de film hadden gezien keek ik op mijn telefoon en ik zag een SMS. “Hee, heb je zin om nog wat te doen? X Angie.” Ik had die week net de sleutels gekregen voor mijn appartement, waar ik de volgende dag vroeg naartoe moest om een bestelling hout voor de verbouwing aan te nemen, maar dit hield me uiteraard niet tegen. Ik stuurde een bericht terug met de vraag waar ik heen moest komen en ze zei dat ik wel naar hun hotel kon komen. Het hotel zat gelukkig vlakbij Pathe Arena dus ik kon afgezet worden.

Zoenen

Ik belde dat ik voor de deur stond en Angie kwam naar beneden. Na een kort gesprek over de toestand van Evelyn, waar het gelukkig weer goed mee ging, zoenden we elkaar. Dit ging een tijdje zo door aangezien de lobby van het hotel toch leeg was en het ons eigenlijk ook niet kon schelen wie ons zag. Helaas konden we niet naar de hotelkamer aangezien Evelyn daar lag, maar die kwam na een tijdje zelf naar beneden. Het leek inderdaad weer prima met haar te gaan en ze lachte weer lief naar me. Op dat moment baalde ik een beetje dat ik met Angie bezig was, aangezien ik Evelyn leuker vond, maar daar was niks meer aan te doen. Na een paar uur van gesprekken en wat zoenen tussendoor, zei Evelyn dat ze over niet al te lang naar de hotelkamer wilde gaan. Angie zei tegen mij in een één-op-één gesprek dat ze graag wilde dat ik bleef, maar dat Evelyn het waarschijnlijk niet zou willen aangezien ze slechts één bed hadden. “Je kan het altijd vragen, toch?”, antwoordde ik. Angie keek me enigszins raar aan, maar deed het toch. “Tuurlijk is dat goed”, zei Evelyn terwijl ze naar me lachte. Dit kon nog wel eens een mooi avondje worden dacht ik.

Een heerlijk gevoel

Eenmaal aangekomen in de hotelkamer deden de meiden niet bescheiden, ze deden hun kleding uit en liepen nog wat heen en weer in hun ondergoed. Ik ging maar op bed liggen om even te beseffen wat er allemaal gebeurde. Evelyn kwam links naast me liggen en Angie rechts. Aangezien ik de hele avond met Angie bezig was merkte ik dat Evelyn voorzichtig was in hoe ze tegen me moest doen, maar het leek er wel op dat ze nog steeds in me geïnteresseerd was. Het leek haar ook niet echt te schelen dat Angie en ik onderhand naakt onder de dekens lagen en flink met elkaar in de weer waren. Na een tijdje pakte Evelyn mijn hand vast terwijl ik met Angie aan het zoenen was, ik werd nog stijver dan ik al was. Ze begon me plotseling ook in mijn nek te kussen! Ik draaide me om en zoende haar terwijl Angie me aan het aftrekken was. Wat een heerlijk gevoel was het, met twee vrouwen, dat had ik nog nooit ervaren.

Niks te klagen

Dit ging een tijdje zo door terwijl ik telkens wisselde van links naar rechts en andersom. Hoe ver zouden ze willen gaan, vroeg ik me af. Ik had geen idee hoe lang we al bezig waren tot ik plotseling vroeg, “hebben jullie al wel eens met elkaar gezoend?” Ik kreeg een stellige ‘nee’ in beide oren als antwoord. Delen vonden ze prima, maar met elkaar was geen optie. Jammer, maar ik mocht niet klagen.

Pijpen

Na heel wat gevinger en getrek wilde Evelyn gaan slapen, maar ik baalde enigszins dat ik nog geen seks had gehad en dat de trio niet helemaal was gelopen zoals ik het me had voorgesteld. Evelyn gaf me daarna een kus en draaide zich om, Angie daarentegen was nog lang niet klaar en begon me te pijpen. Ze was een volhouder en stopte niet tot ik klaar was gekomen. Vrij snel daarna vielen we in slaap, het was inmiddels al vijf uur ‘s ochtends.

Harde seks

Aangezien ik de volgende dag om 9 uur bij mijn appartement moest zijn, ging de wekker alweer na een korte nachtrust. De meiden werden er uiteraard wakker van, maar Evelyn sliep gelijk weer door. Angie daarentegen sprong gelijk bovenop me en voor ik het wist zat ik in haar. We hadden harde seks en terwijl ik nog enigszins op het geluid probeerde te letten had Angie maling aan haar vriendin die probeerde te slapen. Toen ik haar van achter aan het neuken was werd Evelyn ineens wakker, ze lachte weer even lief naar me, maar draaide zich daarna weer om. Toch was het ergens jammer dat ik geen seks met Evelyn had gehad.

Toen ik klaar was gekomen sprong ik onder de douche, gaf de meiden een kus en vertrok snel om mijn afspraak te halen. Ik was gelukkig op tijd en ik had gelijk een mooi verhaal voor mijn nieuwe huisgenoten.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar vincent@fhm.nl.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: ”Hoe ik met twee Britse toeristen in bed belandde”
Sluiten