Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ze mij stilletjes liet klaarkomen op de piste in Zwitserland”

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week gingen we internationaal met het verhaal van Ron. Hij had een stevig batspartijtje met de Letse Alicja op de wc in het Amstelhotel. Deze week het verhaal van Nathalie, zij een hele leuke wintersportvakantie in Zwitserland. Maar dat kwam vooral door de blonde Liv.

Het verhaal is al waar een maandjes oud, maar op zich is het daardoor niet minder mooi. Het leek mij wel leuk om eens wat in te sturen, het is toch anoniem. Ik ging afgelopen winter op wintersport met vrienden. Op zich heb ik niet zoveel met wintersporten, maar het leek me wel leuk om met de meiden eventjes eruit te zijn. Uiteindelijk was het ook wel lachen om weer op de ski’s te staan. Gelukkig heb ik nog veel meer uit deze dagen gehaald.

Drank

We gingen naar Matterhorn. Een of ander skigebied in Zwitserland, vlakbij de Italiaanse grens. Dikke prima. Je had er ook kroegen zitten, zodat we ook konden après-skiën, da’s belangrijk, want ik moet natuurlijk wel alcohol drinken om het lekker warm te houden.

Sneeuw happen

Er waren best wel wat Nederlanders in dat gebied, gelukkig ook veel jongeren. Na een rommelige rit met de auto van mijn beste vriendin Isa, kwamen we daar aan. Het was een aardig tering eind. Na een hele saaie eerste nacht stonden we de volgende dag op de skilatten. Ik heb ooit als kind wel met mijn ouders geskied, dus ik wist nog hoe het moest. Dat scheelt een hoop zeg, want een paar vriendinnen van mij konden echt nog wel een paar lesjes gebruiken. Het zag er niet uit joh! Daar ging ik  dan, van de piste af, het ultieme gevoel van vrijheid. Hoewel ik ook wel een paar keer op m’n muil ging. Lekker sneeuw happen. Love it.

De blonde Liv

Die avond gingen we flink los op allerlei grafherrie in een of andere kutclub. Whatever, er was drank. Shotje hier, shotje daar. En flink wat pils. Ze zeggen dat je kut ervan gaat stinken, maar wat zal mij dat verrekken. Ik lust wel een paar pilsjes. Op een gegeven moment stond ik bij de bar om weer een paar glazen te bestellen, toen ik naast mij een heldere, schelle stem hoorde. Ze had dorst, dat was duidelijk. Ik draaide mij in een ruk om en keek regelrecht in twee blauwe kijkers. Ze had blond haar, volle borsten en rode lippenstift op. Zij lachen, ik glimlachen. Ik was de woorden aardig kwijt. Liv was haar naam, ze kwam uit Noord-Duitsland.

Zoete perzik

We raakten aan de babbel. Vet leuk en zo. Over koetjes, kalfjes en de kutsneeuw. M’n vriendinnen waren denk ik te bezopen om zich af te vragen wat ik in godsnaam aan het doen was. Ik wist het zelf ook allemaal niet meer,  maar maakt dat wat uit? Zal mij wat verrekken. Nou goed, voor ik wist zoende Liv mij volop op de mond. Ze smaakte naar zoete perzik, echt facking lekker. Daar stonden we dan middenin de club terwijl een aantal mannen ons begonnen aan te moedigen. Ja, we hadden een aardig publiek daar. Een toegift kregen ze niet, want mijn vriendinnen trokken mij op een gegeven moment weer weg. Isa is echt heel aardig, maar af en toe is ze wel een egoïstische bitch. Ik kuste Liv gedag met haar 06-nummer veilig in mijn telefoon. Die nacht sliep ik heerlijk, terwijl ik mezelf nog even verwendde met mijn vingers. Alleen denken aan Liv maakt mij al geiler dan geil.

Don’t stop the show

Ik appte beste wel veel met haar die dag erna, tussen het skiën door. Ik zag haar de hele dag niet, terwijl ze ook ergens daar moest zijn. Tot het een beetje begon te schemeren. Ik stond onderaan de piste, had net mijn latten aan de kant gesmeten, ik vond het welletjes voor die dag. Ik voelde twee handen rondom mijn middel. Liv stond achter me, nog mooier dan de avond ervoor. Ze zoende me als teken van begroeting. Ja, ik was ook blij haar te zien. Mensen zaten ons een beetje aan te kijken alsof we vet goor waren, maar het was gewoon lekker. We verplaatsten de show effe. Het was naast de piste aardig beschut. Geen mens die ons lastig viel.

Rondjes draaien

Voor ik het wist voelde ik haar hand in mijn broek. Fijn hoor, zo’n wijdde skibroek. Ze wist al vrij snel mijn slipje te vinden, terwijl haar vingers naar beneden gleden. Natuurlijk voelde ze hoe drijfnat ik was. Met haar gouden vingertjes wist ze precies de juiste plekjes te raken. Ik kon het niet laten, ik kreunde. Maar gelukkig was het vrij subtiel, je wilt op dat moment echt niet lastig gevallen worden. Ze ging lekker lang door, draaide rondjes en voor ik het wist kwam ik klaar. Het  was zo lekker en zo ontzettend geil. Een hoogtepunt, op een hoog punt in Zwitserland. Goals?

Beffen

Ik ging direct daarna mee naar haar hotelkamer. Om haar eens even flink schoon te likken daar beneden. Want hé, seks draait enigszins om balans. Ze vond het beslist niet vervelend, maar zij had wat meer moeite om het geluid te dempen. Gillend kwam ze klaar. Ik appte mijn vriendinnen, dat ik een nachtje ergens anders zou slapen. Het was een moment waarin ik me echt mezelf voelde, het was zo goed. Natuurlijk was het eventjes, maar dat maakt het juist zo mooi. Kort en krachtig. Een daad van liefde. Wat een ervaring.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar [email protected]

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe ze mij stilletjes liet klaarkomen op de piste in Zwitserland”
Sluiten