Stoute Jongens en Meisjes: ‘Hoe ik seks had met de verzorgster van mijn oma’

redactie 18 dec 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we het verhaal van Luuk. Hij ging een potje rampetampen op een parkeerplaats met de 50-jarige Bianca. Deze week het verhaal van Noud. In het verzorgingshuis van zijn oma ging hij helemaal van wippenstein met verzorgster Evi. En dat ging er vrij heftig aan toe. 

Het is voor velen een herkenbaar probleem. Je vorige relatie is al maanden uit en je vraagt jezelf af hoe je de draad weer moet oppakken. Ik was echt seksueel gefrustreerd man. Ik deed het iets van vier keer per week met mijn ex. Je gaat van iets naar helemaal niets. Dat is ronduit kut. Ik had ineens weer tijd voor hele andere dingen. Zo ging ik weer wat vaker chillen met mijn beste maten en had ik ook wat meer tijd voor mijn familie.

Stoere oma

Ik heb al jaren een speciale band met mijn oma. Ze is een van de liefste en stoerste vrouwen die ik ken. Oma heeft alles meegemaakt, van de Tweede Wereldoorlog tot de invoer van de mobiele telefoon. Makkelijk heeft ze het in geval niet gehad. Haar man (mijn opa) overleed vijf jaar geleden. Dat was een beste klap en sindsdien is ze dan ook fors achteruit gegaan. Toch blijft zij positief, dat is echt ongelofelijk. Oma is als een rots in de branding. Sinds drie maanden woont ze in een verzorgingshuis. Dat moest ook wel, want alleen thuis wonen was niet meer te doen voor haar. Nu is ze in veilige handen. Ik zoek haar nu bijna wekelijks op. Maar dat doe ik om eerlijk te zijn niet alleen voor oma. Grotendeels natuurlijk wel, want ik ben gek op haar. Ze heeft een paar hele aardige verzorgsters, waarvan eentje in het bijzonder…

Lachen

Haar naam is Evi. Dat heb ik niet gevraagd, want dat stond op haar naamkaartje. Evi zag ik twee maanden geleden voor het eerst bij mijn oma in de kamer. Ze moest even wat pilletjes langs brengen, toen ik net kwam binnenlopen. Ze zei dat ik mag boffen met zo’n lieve oma, terwijl ze haar allermooiste lach opzette. Mijn mond moet zijn opengevallen, tikkeltje gênant wel. Het werd nog erger, omdat ik even was vergeten hoe je ook al weer een normaal gesprek moest voeren. Volgens mij zei ik iets in de trant van: ‘Ja, poeh, poeh, ik ben inderdaad een blij ei’, echt wtf? Wie the fock zegt dat nou? Nou ik blijkbaar dus. Gelukkig moest zij lachen, zo’n zacht stotend lachje die terecht kwam in de donkere hoekjes van mijn brein.

Geen trauma

Evi is misschien wel de allermooiste meid die ik ooit heb gezien. Ik schatte haar een jaartje of 26, ze heeft ravenzwarte haren, ronde volle lippen en olijfgroene ogen. Om door een ringetje te halen, of trouwringetje. Nee geintje, dan loop ik wel erg op de zaken vooruit. Ik kwam dus net effe wat regelmatiger bij oma langs die dat alleen maar prachtig vond. Ik ging teringvaak naar de plee, om Evi maar tegen te komen. Dat gebeurde gelukkig nog weleens, want ze werkte op drie dagen in de week. En al snel wist ik welke dagen, maandag, dinsdag en zaterdag. Dus alleen op die dagen ging ik bij granny langs. Zo sprak ik Evi meestal in de kamer van mijn oma, maar ja, dan hou je je in. Da’s op zich logisch. Ik wil dat oudje ook geen trauma bezorgen op die leeftijd. Ik leerde Evi daardoor wel steeds beter kennen.

Creepy

Het was op een zekere dinsdagmiddag toen ik Evi op de gang tegenkwam. Fuck it. Ik begroette haar en had het voornemen om haar een compliment te geven. Dat is niet gemakkelijk, zeker niet voor mij. Ik zei maar heel cliché dat ze er mooi uitzag.  Ze ontkende het, want ja ze liep daar wel in haar verzorgingsuniform. Gevleid was ze wel… want ze bloosde. Waarna ze even heel dichtbij me kwam en zachtjes in mijn oor fluisterde: ‘jij ziet er vandaag ook heel erg goed uit…’ Ik rook haar parfum, zoeter dan zoet. Wist ook niet meer wat ik moest zeggen. Voor ik wist stond ik daar alleen in de gang met een lach op mijn gezicht. Dat moest vast creepy geweest zijn. Oma had mij volgens mij nog nooit zo blij gezien. Ik kreeg mijn gevulde koek echt amper naar binnen…

Overgaan tot actie

Ik moest overgaan tot actie, want ik werd he-le-maal gek. Ik zag haar in mijn dromen en zag haar overal op straat. Head over heels kun je wel zeggen, hoewel de dromen wel leuk waren. Het levert af en toe een pittig zooitje op, als je snapt wat ik bedoel. Anyway, ik ging daarna nog twee keren naar mijn oma en zag haar slechts 1x in de verte, dat was zwaar teleurstellend, want ze was daar in gesprek met twee collega’s, tja dan kun je vrijwel niks ondernemen. Een week later was het dan  toch wel raak. Ze was bij mijn oma in de kamer toen ik kwam binnenlopen! Ik moest vooral normaal doen en zorgen dat mijn oma niets doorhad. Ze kan soms nog verdomde scherp uit de hoek komen. Ze ging koffie voor oma zetten in het keukentje achter, ze vroeg of ik ook wat wilde, dus ik zei zeer tactisch dat ik zelf wel even een blikje cola pak. Hehe. In het smalle keukentje kon oma ons net niet zien. Het gebeurde heel snel. Ze kwam dicht tegen me aan staan en zei dat ze dat ik over 15 minuten naar kamer 128 moest komen, terwijl ze zoen op mijn  mond drukte, heel vlug, maar met zoveel tederheid. Ze gaf oma koffie en ik liep terug naar de woonkamer. ”Je wilde toch cola pakken?”, zei ze. Messcherp die ouwe.

Kamer 128

Het was vrij kut. Ik was er net, toen ik bijna alweer weg moest. Ik zei dat ik snel door moest naar Patrick een goede vriend me. Zijn auto was stuk of zo, echt een kutsmoes. Liegen tegen je oma voelt niet helemaal verantwoord. Maar dit was toch wel een uitzondering, een hoger doel. Een kans die ik moest grijpen, anders zou ik echt niet meer met mezelf kunnen leven. Kamer 128. Ik klopt aan terwijl ze me snel naar binnen trok en de deur in het slot draaide. Jezus…wat was ze toch bloedjemooi zeg.

Tongen als een engel

Ze vertelde met haar koperen stem dat de kamer net leeg was omdat de vorige bewoner pas overleden was. Beetje luguber wel en sneu voor die gast. Ze zoende mij vol op de mond, maar dit keer wel een stuk langer dan een kwartier ervoor. Het was zoooo lekker. Alsof je met een engel aan het tongen ben. Het moest snel gaan, want anders zou haar baas niet zo vrolijk worden. Ze had immers eventjes pauze. Een pauze moet je goed benutten toch? Haar outfitje lag dan ook binnen no time op het vaalgrijze tapijt en ook mijn broek en blouse waren uit voordat ik er erg in had. Ze lag naakt, middenin de lege kamer. Ik zweer je, dit was het mooiste kunstwerk ever. Ik keek er eerst even een tijdje naar, tot ze het echt niet meer uithield en mij naar beneden trok regelrecht de zaligheid in. Het was alsof water en vuur samenkwamen. De lekkerste vrijpartij, die al mijn stoutste dromen overtrof.

Geile bende

Het was een vlammende geile bende, een worsteling in de hemel. We probeerde verschillende standjes, maar het liefste bleef ik bovenop haar liggen, zodat ik ondertussen in haar prachtige groene ogen kon kijken. Ze kreunde heel zachtjes. Ik wilde mijn orgasme zolang mogelijk uitstellen, maar op een gegeven moment hield ik het echt niet meer en kwam alles eruit. Het was op dat moment perfect, mijn lichaam en geest waren het volledig met elkaar eens, dat resulteerde in een zieke explosie. Na afloop moest ze al snel weg, maar naar haar werk zou ik haar oppikken om eens fatsoenlijk te gaan daten in een cafeetje. Inmiddels zijn we flink aan het daten… binnenkort ga ik haar vragen of ze officieel mijn meisje wil worden… duimen jullie mee?

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar vincent@fhm.nl

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: ‘Hoe ik seks had met de verzorgster van mijn oma’
Sluiten