Stoute Jongens en Meisjes: Hoe ik seks had met 50-jarige vrouw op een parkeerplaats

redactie 12 dec 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we het verhaal van Rick. Hij had een dronken avondje met de bloedgeile Tessa en haar voorbinddildo. Deze week het verhaal van Luuk. Hij ging een potje rampetampen op een parkeerplaats met de 50-jarige Bianca.

Nou guys, komt ie dan hé. Ik zat al te twijfelen of ik FHM zou gaan mailen. Ik lees iedere week de verhalen van Stoute Jongens en Meisjes. Een maat van me zei al dat ik mijn eigen story eens op moest gaan sturen. Ik heb er even over getwijfeld, maar ben toch overstag gegaan. Het verhaal is te mooi om niet te vertellen.

Pittig druk

Ik zit niet zo heel veel op Tinder om eerlijk te zijn. Het is leuk tijdverdrijf, wanneer ik me verveelde knoopte ik hele gesprekken aan met mooie meiden. En ja, daar ontstonden echt mooie dingen uit. Helaas ben ik nogal lui aangelegd en kwam het nooit echt tot een daadwerkelijke date. Maar op zich boeide me het ook allemaal niet zo. Misschien dat ik daarin een uitzondering ben, maar ik ben een vrij rustige guy. Nou ja soms. Achter de schermen is het pittig druk. Het stormt regelmatig in mijn hart en in mijn hoofd.

Hartje

Zo was ik rustig aan het swipen toen ik ene Bianca tegenkwam, die duidelijk een paar jaartjes ouder was. Zelf ben ik 21 jaar oud. Zij had haar leeftijd uitstaan, da’s op zich helemaal niet erg. De foto’s waren niet normaal hot. Ze droeg niet zo heel veel kleding en ze had een lichaam waar je ‘u’ tegen zegt. Een mooie, volmaakte vrouw, dat was ze. Dus natuurlijk drukte ik op het hartje. Zoiets laat je niet aan je voorbijgaan toch?

Dé vraag negeren

Die avond kreeg ik een stukje bevestiging. We waren een match! Alle trompetten schalden, want dit was toch wel  heel tof, hoewel ik geen fucking idee had, wat ik hier nou mee aan moest. Ik stuurde een berichtje en zij stuurde vrijwel op exact hetzelfde moment een ‘Heeeeee’. Stom toeval wel, het begin was er in elk geval. Bianca bleek echt vet aardig te zijn én een goede gesprekspartner. Voor ik het wist waren we verder aan het praten op WhatsApp. Ik wist alleen nog steeds niet haar leeftijd. Ze negeerde mijn vraag of ze stuurde een ‘ha ha’ als respons. Fine, fine, ze is dus een stuk ouder. So what? Ik schatte haar een jaartje of 33.

Afspreken

Ik was wel benieuwd of ze ook kids had en een vent. Maar ze ontkende het allebei. Geloofde ik haar? Ja en nee. Het maakte me eigenlijk ook vrij weinig uit. Op een nacht waren we aan het appen, toen ze me vroeg of  ik haar niet wilde zien. Ja, dat wilde ik wel. Maar ik had een drukke agenda in verband met mijn studie en drie avonden voetballen in de week, dus het zou sowieso nog even moeten duren.  Dat wilde zij niet. Ze stelde voor om binnen een uur al af te gaan spreken. Tussen Hoorn en Amsterdam ergens op een B-weg. Ze stuurde coördinaten, ja deze dame wist wat een goede voorbereiding was. Prima joh, ik woon op kamers in Amsterdam-Noord en heb een eigen autootje (een tweedehands Volkswagen uit de middeleeuwen) dus scheurde vol goede moed naar het afgesproken punt.

Aardbeienjam

3 uur ‘s nachts was het. Ik was vijf minuten aan het wachten op de afgesproken plek, toen ik twee lichtjes in de verte dichterbij zag komen. Het was een verlaten parkeerplaats ergens in de berm op een onverlichte weg. Gezellig is anders, maar gezellig zou het zeker nog wel gaan worden. Ze stapte uit uit en er knapte iets in mij. Wat kunnen oudere vrouwen toch geil zijn. Het was een levensecht kunstwerk. De personificatie van Stiflers mom. Ze gaf mij een net iets te dikke knuffel, terwijl ik niet meer wist waar ik moest kijken. Gelukkig loste ze dat professioneel op. Ze smaakte naar de allerzoetste aardbeienjam. Na een paar fikse tongtornado’s gingen we toch nog maar effe praten. Ik kreeg eindelijk antwoord op mijn prangende vraag. 50 jaar bleek ze te zijn. 50! Ze had serieus mijn moeder kunnen zijn, maar ik was al te geil om daar nog iets van te vinden, hoewel ik het achteraf ook dikke prima vond. Want de seks… Ik loop op de zaken vooruit, dat komt nog.

Kreunen

Ik had mijn broek al op mijn knieën terwijl zij mij flink aan het pijpen was. Je kon merken dat zij al wel wat meer ervaring had op seksueel gebied. Dit was bovennatuurlijk goed. Ze wist precies wat ik fijn vond, terwijl we elkaar nog nooit echt hadden ontmoet. Daarna toch maar effe een condoompje omgedaan, om er daarna vol vuur voor te gaan. Op de motorkap van mijn skere auto. Met harde stoten vervolgden wij ons nachtelijke avontuur. Ze kreunde zoals ze ze alleen in pornofilms kreunen. Dit was geilheid in het kwadraat.

Het hoogtepunt

Na verschillende standjes (wat kun je toch creatief zijn) kwam ik tot een absoluut hoogtepunt. Alsof er een kanonskogel werd afgeschoten. Dit was zo heerlijk. We gingen uitpuffen in mijn auto, terwijl zij vertelde hoe fijn ze het met mij vond. We bleven zo nog een uur lang zitten terwijl we gingen praten over allerlei intens diepe onderwerpen.  Zo hadden we een langs gesprek over leven na de dood. Mega interessant om de visie van iemand anders te horen die zoveel ouder is, toch was het wel wat vreemd of zo.

Eenmalig

We namen afscheid met een lange intense kus, toen wist ik al dat dit eenmalig zou zijn. Af en toe kreeg ik nog wel een appje maar daar bleef het bij. Het was een herinnering om nooit meer te vergeten, maar ik denk dat we het hadden verpest als we er nog een keer vol voor gingen.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar vincent@fhm.nl

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: Hoe ik seks had met 50-jarige vrouw op een parkeerplaats
Sluiten