Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe mijn scharrel in míjn bed op me aan het wachten was en ik dronken met een andere chick thuis kwam en vervolgens een trio had”

Redactie 25 okt 2017 Entertainment

In Stoute Jongens & Meisjes vertellen we de meest bizarre verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige keer konden we genieten op een spannend feestje met Nadia, vandaag heeft de 28-jarige Mike jaloersmakend veel mazzel.

Ik was denk ik al 5 maanden met Fleur aan het scharrelen. Een lekker wijf, no-nonsens en gewoon super gezellig om mee te chillen en te lachen. No strings attached hadden we afgesproken, gewoon regelmatig samen slapen, drinken en seksen, verder niet. Geen exclusiviteit, als de één met een ander wilt gaan, totaal geen punt. We zijn eigenlijk maatjes, alleen heeft dit maatje een goede D-cup en lang blond haar. En hebben we seks, goede seks.

Dit werkt niet voor iedereen, maar voor ons ging dit al een hele tijd goed. En “never change a winning team” toch? Dus ik had haar m’n reserve sleutel gegeven zodat ze soms na haar werk niet op mij hoeft te wachten tot ik thuis ben. Zo ook op vrijdag. Fleur vroeg ’s ochtends of ze bij mij mocht pitten die avond omdat ze de volgende middag toch in Amsterdam moest zijn, waar ik woon en zij niet. Fleur komt namelijk uit Hilversum. Zonder na te denken appte ik haar terug “Geen probleem, ben zelf laat thuis, personeelsborrel”.

Een lange dag vol afspraken en chaos volgde, gelukkig wel een personeelsfeestje als beloning. De drank vloeide rijkelijk en mijn nuchtere staat was al snel nergens meer te bekennen. We gingen van kroeg naar kroeg en Demi van personeelszaken werd steeds gezelliger. Bij kroeg 4 stonden de knapste brunette van kantoor en ik te tongen als een stel hormonale pubers die drie liter Bullit en een kilo frikandelbroodjes naar binnen hadden getikt. Demi en ik vonden het vervolgens een heel goed idee om kroeg 5 over te slaan en deze tour door te zetten naar mijn huis. We hadden elkaar inmiddels al half uitgekleed en kwamen lallend binnen. Met een noodgang worstelden we onszelf naar de slaapkamer.

Demi en ik ploften op bed en ik hoor Fleur ineens zeggen: “Jezus Mike, had je niet even een heads up kunnen geven, dan had ik wat spannends aan kunnen trekken.” Voordat ik met fatsoenlijke zinnen kon uitleggen dat ik onze “afspraak” volledig vergeten was en ik Demi naar huis wilde sturen, hadden mijn twee overwinningen elkaar al gevonden. Dit was beter dan de lotto winnen. Demi en Fleur waren aan het zoenen en voor ik besefte wat er écht gaande was, gingen ze samen met mij aan de gang. Dit was de allereerste trio die ik ooit had gehad, links een blondine, rechts een brunette. Wat was dit bizar winnen.

’s Ochtends werd ik wakker van Demi die stilletjes de deur achter haar dicht trok. Op het werk was het nog wel een tijdje ongemakkelijk als Demi en ik elkaar troffen bij de lunch, maar Fleur ligt gewoon nog regelmatig naast me. Wat een wereldwijf.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: “Hoe mijn scharrel in míjn bed op me aan het wachten was en ik dronken met een andere chick thuis kwam en vervolgens een trio had”
Sluiten