Stoute Jongens en Meisjes: ‘’Hoe zij mijn ballen liet bloeden tijdens een vreemd potje seks”

redactie 7 nov 2018 Entertainment

In Stoute Jongens en Meisjes vertellen we de meest absurde verhalen op het gebied van seks, daten, Tinder en de rest van de rataplan. Vorige week lazen we hoe de date van Carlijn. Zij had een date met uiteindelijk uitliep op seks in de bosjes met de huisgenoot van haar date. Deze week het bizarre verhaal van Bas. Hij ontmoette de blonde Jamie op een studentenfeestje. Het werd de allerpijnlijkste vrijpartij die hij ooit heeft meegemaakt. 

Yoo, luitjes! Ik ben Bas, een studentje uit het altijd prachtige Groningen. Ik studeer rechten op de RUG en zit momenteel in mijn tweede jaar. Goddank heb ik een kamer kunnen krijgen in de stad, ik moet zeggen dat het verdomde lastig was. Ik moest en zou een kamer krijgen, want het stappen in Groningen is something magical. Hier kun je doordeweeks iedere avond wel uitgaan, zelfs op maandagavond is het feest. Toch fijn om in zo’n studentenstad te mogen wonen.

Christelijk

Ik geef hierboven wel een hele goede reden waarom ik een kamer heb genomen in Groningen, maar dat is eigenlijk nog niet eens de belangrijkste reden. Weet je, ik kom uit de biblebelt, paps en mams zijn nogal christelijk. Dus ik moest daar echt wel weg, helemaal omdat ik daar nooit eens een meisje kon meenemen. Ik deed dat natuurlijk wel. Ik had god en de kerk op mijn veertiende al vaarwel gezegd, dat heb ik gevierd met mijn ontmaagding. Dat was pas magisch zeg. Ik nam dus wel meisjes mee, maar dan heel sneaky, dus wanneer mijn ouders bijvoorbeeld niet thuis waren. Om eens en voor altijd van de gezeur af te zijn, leek op kamers gaan mij een zeer goed idee. Zo kon ik ongestoord neuken haha. Nee, grapje, de vrijheid is ook gewoon lekker.

Feestje

Ik heb de eerste weken in Groningen gevierd met stomende seks. In de kroegen en clubs ruikt het er gewoon naar seks, dus ja je snuift ongewild wat op. Ik was er op een gegeven moment ook wel weer klaar mee en schaamde mij er enigszins voor. Ik heb nog nooit een relatie of wat dan ook gehad, ja in groep 2 met Lisa. Maar goed, dat stelde geen reet voor. Volgens mij hebben we het nooit echt uitgemaakt, weet jij veel als je 5 bent. Iemand uit mijn rechtenklas ging in ieder geval een feestje houden, ik  weet niet eens meer waarom. Je hoeft wat mij betreft ook geen geforceerde reden te gaan zoeken voor een feest. Doet alleen maar afbreuk aan het geheel toch. Ik werd in ieder geval in een WhatsApp-groep gedouwd, vrijdag om 21:30 ben je welkom. Prima, ik had toch niet echt iets nuttigs te doen. Hoewel ik naar mijn ouders zou gaan, maar helaas ging dat nu niet door. Wat ontzettend jammer nou.

Jamie

Het was ergens in een of andere bovenwoning. Ik wist precies waar ik moest zijn, want er stonden allemaal lelijke fietsen voor het pand. Je moet ook gewoon geen dure fiets nemen in Groningen, dus dat doet iedereen heel goed. Eenmaal binnen had ik al snel het bier gevonden en ging ik bij Randy staan, een van mijn goede vrienden. We begonnen een beetje te praten over de tentamens en over de herkansingen die daar het logische gevolg van zouden zijn. Gelukkig stonden we op een feestje met pils en waren we niet druk bezig voor school. Want stel je voor. Op een gegeven moment kwam Sjoerd bij ons staan samen met een ander meisje. Sjoerd ken ik van de borrels van mijn studentenvereniging. Hij zit in het eerste jaar van mijn opleiding. Sjoerd had duidelijk al aardig wat gezopen voordat hij hier kwam, want ik kom hem voor geen meter volgen en hij stonk een uur in de wind. Het fris ruikende meisje was interessanter, Jamie heette ze. Dat fluisterde Randy in mijn oor, want hij kende haar schijnbaar. Ze was niet zo heel lang, had goudblond haar en zeeblauwe ogen. We raakten aan de praat, ze was heel enthousiast en een beetje springerig, dat vond ik eigenlijk wel leuk en verfrissend. We gingen op een sofa in de hoek zitten en zij legde haar hand op mijn been. Ik voelde iets van stroomschokjes, het was heel gek.

Geile dingen

Er ontstond een soort van spanningsboog de zij al vrij snel doorbrak. Ze zoende me vol op de mond, daar midden in de kamer. Lef had ze dus wel. Natuurlijk zoende ik terug, zeker omdat iedereen als een dolle begon te joelen. Sjoerd schreeuwde: NEUKEN, NEUKEN, NEUKEN! Tenminste daar leek het op, met zijn driedubbele tong. Best een goed idee, maar laten we niet te hard van stapel lopen toch. Ze fluisterde allerlei geile dingen in mijn oor, maar wat precies weet ik niet meer.  Ze wilde me in ieder geval helemaal uit elkaar trekken. Ze beet zachtjes in mijn oor om de woorden nog wat kracht bij te zetten. Ik  zei Randy gedag en pakte de warme hand van Jamie stevig vast terwijl ik  haar naar buiten loosde. Snel pakten we onze fietsen. Ik wist wel waar we heengingen.

Zuigen

Ja, ze vond mijn kamer heel mooi, zei ze terwijl ze haar kleren op  de grond smeet. En verdomme, naakt was ze mooi, maar echt heel mooi. Ik was harder dan hard en riep naar haar dat ik haar zou gaan bestormen, waarop zij een of andere oerkreet door de kamer slingerde. Arme buren. Ik vond het wel geil, maar toch een beetje gek. Ik pakte haar meteen van achteren nadat ik een rubbertje had omgedaan. Veiligheid gaat boven alles toch. Nou, lekker dat het was. Ik  begon als een idioot te zweten. We probeerden nog wat andere standjes, de ene nog chiller dan de ander. Alleen de geluiden die ze maakte waren wel echt raar man. Het leek wel de jungle daar, maar goed ik ging gewoon lekker door. Op een gegeven moment fluisterde ik in haar oor dat ik kwam en vanaf dat punt ging het echt goed mis. Ze trok het condoom van m’n pik af en begon als een Dyson-stofzuiger te zuigen. Hard, heel hard. Af en toe wat trekwerk er tussen door. Ze ging ondertussen aan mijn ballen sabbelen, tot ik op een gegeven een pijnscheut van jewelste door mijn lichaam voelde. Zij moest hoogstwaarschijnlijk iets van bloed proeven ofzo. Ze had in mijn ballen gebeten, dus ik duwde haar meteen van me af, terwijl ik naar mijn edele delen greep. Het zag er niet goed uit.  Ik ging dood van de pijn. Terwijl zei sorry, sorry riep.  Ik kon geen fatsoenlijk woord meer uitbrengen en keek haar met hulpeloze ogen aan.

Pleister

Ze had een vriend van haar gebeld, die ons uiteindelijk naar de eerste hulp had gebracht. De schade leek mee te vallen, ik kreeg een dikke pleister op de wondjes, de dokter zei dat het wel goed kwam en dat er niks beschadigd was. Jamie had ontzettend veel spijt en zei dat het echt per ongeluk was. Ze kuste me overal. Ik heb nog steeds een klein beetje christendom in mij zitten, dus net als Jezus heb ik het haar vergeven. Ze is al die tijd bij me gebleven terwijl ze mijn hand vasthield. Lief meisje die Jamie.

*De namen in het artikel zijn uit privacy-overwegingen gefingeerd.

Heb jij een mooi, heftig of aangrijpend verhaal over seks, daten of Tinderen. Laat het ons weten! Uiteraard fingeren wij je naam in verband met privacy. Stuur een mailtje naar vincent@fhm.nl.

Reageer op artikel:
Stoute Jongens en Meisjes: ‘’Hoe zij mijn ballen liet bloeden tijdens een vreemd potje seks”
Sluiten