Steph Curry zijn internetbrekende video blijkt fake te zijn

Steph Curry is een levende basketballegende. Hij staat in hetzelfde rijtje als Michael Jordan, LeBron James, Kobe Bryant en Magic Johnson. Zoveel prijzen, zoveel bizarre dunks en zoveel wedstrijdbeslissende momenten. Al deze basketballers zijn ongeëvenaard en de discussie over wie de beste ooit was, zal altijd bestaan. Zondag verscheen er echter een video van Steph Curry die bijna te goed was om waar te zijn. Basketbalfans grepen deze video meteen aan met uitspraken als: “Deze video bewijst dat Curry de GOAT is.” Helaas voor vele basketbalfanaten bleek de video nep te zijn.

Steph Curry werd in 2009 officieel professioneel basketballer bij de Golden State Warriors. Hij won al twee keer NBA Most Valuable Player en hij is al achtvoudig NBA All-Star. Naast alle records die Steph blijft breken, is het ook een loyale hond. Sinds zijn start bij de Golden State Warriors in 2009 is hij namelijk nooit voor een ander team uitgekomen.

Steph Curry

Wat de pointguard ook nog eens zo bijzonder maakt, is zijn lengte. Veel basketballers in Amerika zijn bijna twee meter of zelfs langer. Curry is maar een slordige 1.88m en toch lijkt hij daar geen last van te hebben. Zijn atletische lichaam en ongekende precieze is bijna angstaanjagend. De video’s waarin Curry van buiten de cirkel schiet en zich al omdraait voordat hij ziet of de bal er in gaat, bewijzen zijn klasse. Helaas is deze meest recente video nep. De video waarin hij vijf keer raak gooit over full court is wel extreem goed bewerkt, want heel het internet trapte erin. Kan jij zien of die echt of nep is?

Reageer op artikel:
Steph Curry zijn internetbrekende video blijkt fake te zijn
Sluiten