Stel maakt zoveel lawaai tijdens batspartij dat de politie moet ingrijpen

Bewoners van Amsterdam Nieuw-West die gistermiddag voetbal wilden kijken moesten hun televisie wat harder zetten dan normaal. Reden daarvoor was een krikkend stel dat wel heel veel lawaai maakte tijdens hun seksuele avontuurtje. Het was zelfs zo erg dat meerdere buurtbewoners besloten om de politie in te schakelen.

Eenmaal toen de agenten aankwamen was het stel nog steeds bezig en daarom moesten ze flink op de deur bonzen om het stel te kunnen onderbreken. Uiteindelijk was het een hevig bezwete man die in zijn badjas de deur open deed. Toen de politie hem vroeg waarom de muziek zo hard stond legde hij uit dat hij en zijn wederhelft graag muziek gebruiken om het wat spannender te maken in de slaapkamer. Het krikkende stel kwam uiteindelijk weg met een waarschuwing.

Voortaan zal het duo dus zonder muzikale begeleiding aan de slag moeten. We vragen ons nog wel af wat voor muziek ze gebruikten voor hun horizontale tango. Zou het slaapkamerklassieker “You can leave your hat on” zijn geweest? Of heeft hij zijn vriendin uit elkaar getrokken op het keiharde gitaarspel van Slayer?

 

#ASD247 Geluidsoverlast?Collega’s kregen gistermiddag omstreeks 16:30 uur een melding over geluidsoverlast ergens in…

Geplaatst door Politie Amsterdam Overtoomse Sluis op maandag 22 februari 2016

Reageer op artikel:
Stel maakt zoveel lawaai tijdens batspartij dat de politie moet ingrijpen
Sluiten