De kaartverkoop voor GLORY COLLISION 2 start bijna

redactie 21 Jul 2019 Entertainment

De kogel is al even door de kerk: Rico en Badr stappen de ring in voor een rematch. De rivalen in het zwaargewicht gaan op 21 december tegen elkaar vechten in de Arnhemse Gelredome. 

Hun veelbesproken gevecht in 2016 eindigde in de tweede ronde al toen Badr een armblessure opliep waardoor hij moest opgeven. De rivaliteit tussen beide vechtersbazen is sindsdien gegroeid en in december gaan ze opnieuw de uitdaging aan. Hier wil je natuurlijk bij zijn!

Tickets

Om een ticket te bemachtigen voor de legendarische rematch tussen Rico en Badr kan je je het best registeren op GloryKickboxing.com. De reguliere kaartverkoop voor GLORY: COLLISION 2 start op vrijdag 26 juli. Maar fans die zich hebben geregistreerd krijgen al op donderdag 25 juli de mogelijkheid kaarten te bemachtigen. De ticketprijzen variëren van €65 tot €1.500 euro. Als je je hebt aangemeld op de site van Glory ontvang je op 25 juli een mail met daarin verdere instructies en een wachtwoord. Tickets die na de voorverkoop nog beschikbaar zijn zullen vrijdag 26 juli in de reguliere verkoop gaan. Jongeren onder de 16 jaar worden niet toegelaten op het evenement en er kan ter plekke om identificatie gevraagd worden. Je mag trouwens maximaal acht kaarten bestellen. Dus trommel je maten op!

Reageer op artikel:
De kaartverkoop voor GLORY COLLISION 2 start bijna
Sluiten