Spicy cindy Crawford komt met een nieuw drankje waar je het heet van krijgt

Topmodel, actrice en heeft wat side hustles. Dan hebben we het natuurlijk over Cindy Crawford. Het legendarische supermodel is getrouwd met Rande Gerber, die samen met acteur George Clooney en vastgoedmagnaat Mike Meldman het populaire tequilamerk Casamigos heeft verkocht aan drankgigant Diageo voor 1 miljard dollar in 2017.

Crawford heeft besloten om wat spice toe te voegen aan de nieuwste tequilalancering. Ze is vanaf het begin betrokken geweest bij Casamigos, dus het is logisch dat haar sterrenkracht wordt ingezet om een nieuwe variant te lanceren, “Casamigas”.

Casamigas

Gedistilleerd uit 100 procent blauwe weber agave, geteeld in de kleigrond van Jalisco, wordt de blanco variant van Casamigos vervolgens natuurlijk gearomatiseerd met jalapeños om Casamigas te creëren. Dit zijn de officiële proefnotities: Casamigas Jalapeño is een ultra-premium tequila met interessante tonen van pittige jalapeños, hints van citrus en zoete agave. De pittige jalapeño biedt een aangename kick die in balans wordt gebracht met een gladde, citrusachtige nasmaak.

De fles

Om het allemaal nog leuker te maken, zijn er een paar grappige aanpassingen gemaakt aan het klassieke Casamigos-label, dat is ontworpen door Rande om belangrijke informatie zoals categorie, productielocatie en serienummer op te nemen. Crawford voegt wat leven toe met rode schetsen van vlammen, een jalapeño peper en haar lippenstiftafdruk en schoonheidsvlek. Een “A” kruist ook de “O” in Casamigos, en de handtekening van Crawford is prominent toegevoegd tussen die van Clooney en Gerber.

casamigas

Voor de prijs van $49,99 voor 750 ml en $60,99 voor 1 liter, is Casamigas Jalapeño Tequila nu verkrijgbaar. Dus, als je zin hebt in een pittige traktatie die een knipoog geeft naar de wereld van supermodellen en Hollywood, bestel je een fles via de Casamigos website

Reageer op artikel:
Spicy cindy Crawford komt met een nieuw drankje waar je het heet van krijgt
Sluiten