Spectaculaire bachelor party in Rambo style

luc 17 jul 2018 Entertainment

Dana Saint en zijn vrienden zijn al vanaf kleins af aan fan van actiefilms. Veel scènes werden door hun nagespeeld en vastgelegd op VHS. Maar eén actieheld was toch wel hun favoriet, ofwel iedereen zijn favoriet: Rambo. Dus, wat doe je dan, als je op het punt staat te trouwen en er moet een bachelor party georganiseerd worden. Juist, dan speel je als volwassen mannen nog een laatste, levensechte Rambo film na.

Degenen die er al een paar hebben meegemaakt weten: bachelor party’s behoren tot de allermooiste feesten die je in je leven gaat meemaken. Een van je beste maten ontvoeren voor een ultieme mannendag waarop ultieme mannenactiviteiten worden uitgevoerd. Beter kan haast niet. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

De ene groep gaat 24 uur zuipen in Barcelona, de andere gaan voor een dagje lasergamen, karten en zuipen in een stad waar ze normaal nooit komen. Wij hebben ooit een Solex-tour gedaan. Met een stuk of 30 Solexjes een tochtje maken, rotondes terroriseren en de wind door je haren voelen gaan. We beschouwen het nog altijd als een van de leukste dingen die we in ons leven hebben meegemaakt. Mocht je nog om een of andere reden nog een katoen tas bedrukken, dan kan dat ook gewoon. Kun je mooi gebruiken om voor iedereen een lekkere mannentas te bouwen. Eerst maar eens inspiratie opdoen bij de mannen van de Rambo Day. Next level oorlogje spelen. Wie zou de aanstaande bruidegom kiezen als zijn beste man?

Reageer op artikel:
Spectaculaire bachelor party in Rambo style
Sluiten