Water in de mond bij het zien van de Spaghetti Burrito

Het twee beste van twee werelden combineren is in de culinaire wereld niet altijd een succes, maar desalniettemin altijd het proberen waard. De Chizza staat ons nog helder voor de geest, een hersenspinsel van de KFC. Kip met pizza. Was niet een heel groot succes.

Maar wat dacht je van de frikansushi: je favoriete Japanse rijstrolletje featuring de aloude frikandel met mayo. Ook niet echt een blijvertje. Wat in onze ogen wel een succes was: de rookworstkroket. Een wisselwerking tussen FEBO en HEMA die wonderbaarlijk goed uitpakte, maar desondanks niet een vaste plek heeft weten te verwerven in de muur of snackbarvitrine. Verder heeft Domino’s ooit een poging gedaan met de hotdogbodem, kreeg je een worst in de pizzabodem. Leuk geprobeerd, maar nee.

Nieuw experiment is er in de vorm van de Spaghetti Burrito. Op het oog een gouden combinatie. Als we zien hoe dat bereid wordt, dan loopt het water ons helemaal in de mond. Gehakt, kaas, spaghetti en de crunchy buitenkant van de burrito. Dit moeten een keer geprobeerd worden. Met wie duik jij de keuken in?

Reageer op artikel:
Water in de mond bij het zien van de Spaghetti Burrito
Sluiten