Space Jam 2 is in aantocht: Nike onthult de nieuwe outfits

What’s up doc? Natuurlijk zijn we de Looney Tunes niet vergeten. Al zien we ze tegenwoordig weinig voorbij komen, ze zijn er in 2021 toch weer met een nieuwe film: Space Jam 2. Wederom neemt de Tune Squad het op tegen de Monstars. Nike onthult de nieuwe tenues. 

Vorig jaar kregen we het goede nieuws al te horen dat Lebron James de hoofdrol op zich zal nemen. De Los Angeles Lakers speler zal de opvolger zijn van de levende basketballegende Michael Jordan. De echte fans zullen van hun stoel af glijden want de officiële sneakers en tenues voor beide partijen zijn eindelijk hier. Spannend!

Aanpassingen tenue

Natuurlijk zijn er een paar aanpassingen gedaan in vergelijking met zijn voorgaande film uit 1996. De jerseys waren toentertijd niet door Nike uitgegeven maar door Champion. De materialen zijn ook veranderd. Voorheen waren de hemdjes gemaakt van gaasstof, nu heeft het een polyesterstofje. Lekker zweten dus. 

Het Monstar tenuetje zal in de nieuwe filmvoorstelling ook enige verschillen hebben. Ze hebben nu bijvoorbeeld het nummer 0 op hun rug staan, terwijl ze eerst geen nummers droegen. Daarnaast is het logo veranderd. Eerst was het logo een afbeelding van twee monsterlijke armen die een basketbal crushen. Vast om iets te compenseren. 

Wij kunnen sowieso niet wachten tot de Looney Tunes en Lebron het gaan opnemen tegen het team vol kwaadaardige buitenaardse wezens met superkrachten. De looney’s zullen een wit met blauwe tenue dragen. Terwijl de Monstars in een donkerblauwe met oranje outfit spelen. 

Nike LeBron 17

Natuurlijk worden de toffe outfits gematcht met dikke patta’s. Beide teams hebben hun eigen variant. Je zult ze herkennen aan de kleuren van de ploegen. Het team van James heeft een bijzondere swoosh op het schoeisel zitten. Het is namelijk gemaakt uit de vacht van Bugs Bunny. Kijk hieronder hoe bijzonder het is!

Space Jam 2 Space Jam 2 Space Jam 2 Space Jam 2 Space Jam 2
Reageer op artikel:
Space Jam 2 is in aantocht: Nike onthult de nieuwe outfits
Sluiten