South Dakota is het bezoeken meer dan waard bij jouw US and A trip

Redactie 23 jul 2017 Entertainment

Bij een vakantie naar Amerika zijn er vooraf een paar hoogtepunten in te vullen die iedereen wel gaat zien. Je kan er de donder op zeggen dat toeristen New York, Los Angeles, San Francisco of Miama of een allemaal bezoeken tijdens hun vakantie.

Wanneer je een trip door de US and A plant, hoor je bijna niemand over de natuur in de staat South Dakota, want zeg nu zelf: had jij weleens gehoord van deze staat?

Dat is eeuwig zonde want na het iconische Mount Rushmore, waar de hoofden van vier Amerikaanse presidenten in steen zijn uitgehakt, ligt ook het prachtige nationale park Badlands in deze uitgestrekte staat.

Joseph Attanasio

Nu zal er niet meteen een lampje gaan branden bij het horen van Badlands, maar geloof ons maar dat het een zeer indrukwekkend natuurpark is met geweldige rotsformaties.

Fotograaf Joseph Attanasio was er als de kippen bij om dit buitenaards mooie landschap op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze foto’s ondersteunen ons uitspraken volledig! Wanneer je in de buurt bent, ga er even langs.

 

AirowsJoseph Attenasio

Reageer op artikel:
South Dakota is het bezoeken meer dan waard bij jouw US and A trip
Sluiten