Haal een bioscoopscherm in huis met de nieuwe Sony 16K Crystal Led TV van 4,5 miljoen euro

redactie 16 Sep 2019 Entertainment

Sony brengt het idee van de thuisbioscoop wel heel dichtbij. Dit epische scherm met een omtrek van 19,2 bij 5,4 meter, zorgt ervoor dat je bijna letterlijk in de wereld van je tv-scherm kan stappen. Wel mag je flink de buidel trekken voor dit pareltje.

Thuisbioscoop geperfectioneerd

Het lijkt elektronicagigant Sony eindelijk gelukt. Voor degenen met daadwerkelijk de ruimte en de middelen, is dit nieuwe design een must-have. Een tv die de hele muur in beslag neemt, welke eindbaas kan dat nou zeggen? Nou, straks kun jij dat gewoon zeggen. Sloof  je lekker uit met je overdreven aankoop, wat kan jou dat schelen. Kijk al je favoriete films en series nu gewoon op je geheel eigen bioscoopscherm in jouw dikke villa. Vergeet de bioscoop in de stad. Jij bent nu de bioscoop.

Foto: Sony Foto: Sony

Het beste van het beste

Deze Sony-techniek is de absolute top off the bill. Ontwikkeld voor echte theaters, maar vanaf april ook beschikbaar voor reguliere klanten. Fuck yeah! Sony’s Crystal LED-technologie werkt met 16 x 18 inch micro-LED-modules, een structuur die erg lijkt op het Onyx LED-systeem van Samsung. Het is helderder dan OLED, waardoor bovennatuurlijk scherpe beelden met levensechte kleuren mogelijk zijn. Ook heeft het scherm 3D-features. Beat it Samsung. Het komt er simpel weg op neer dat deze tv waarschijnlijk nog beter beeld geeft dan het blote oog.

A monster calls

Wanneer dit monster van een scherm daadwerkelijk bij jou in de kamer kan worden gehesen is nog niet duidelijk. Wel moet je even een kleine hijskraan inhuren of een muur eruit rammen voordat de installatie mogelijk is. Kosten liggen wel op een slordige 4,5 miljoen euro, dus dat is een kleine tegenvaller. Laten we hopen dat dit snel is, maar met een grote tentoonstelling op de Cedia Expo in Denver belooft het snel meer duidelijkheid. Helaas hebben wij op de redactie niet genoeg ruimte voor dit absolute beest, tenzij wij de keuken eruit flikkeren. Zo staan ook wij weer voor een moeilijke keuze.

Foto: Sony Foto: Sony
Reageer op artikel:
Haal een bioscoopscherm in huis met de nieuwe Sony 16K Crystal Led TV van 4,5 miljoen euro
Sluiten