De Sonos Move 2 is je nieuwe favoriete draagbare speaker

Je hoort hem wellicht al van verre aankomen, want om het geluid van de Sonos-speakers kan je niet heen. De Amerikanen komen wederom met een banger van een product in de vorm van de nieuwe Sonos Move 2. Hiermee geniet je 24 uur lang non-stop van jouw favoriete muziek. Een speaker waarmee Sonos het doel heeft om toffe geluidservaringen te maken die ons allemaal raken, maakt niet uit wie je bent of waar je rondhangt.

Nadat eerder de Era 100 en Era 300 werd gelanceerd is het nu tijd voor de Sonos Move 2, de nieuwe versie van de draagbare speaker Move. Ze hebben ‘m van binnen en buiten geüpgraded met nog imposanter geluid en een strak design. De Move 2 heeft nu ook ruimtelijk stereogeluid, iets wat nog niet eerder bij een draagbare Sonos-speaker te horen was. En we nog niet klaar met al die verbeteringen, hij beschikt eveneens over een batterij die wel tot 24 uur meegaat en is ook nog eens waterbestendig is. Geen zorgen dus als een maat per ongeluk z’n biertje over je nieuwe Sonos-speaker gooit.

Sonos Move 2

Sonos Move 2

Weet je nog toen ze Move voor het eerst uitbrachten in 2019? Dat was de eerste keer dat je je Sonos-speaker mee naar buiten kon nemen. Het was echt een gamechanger en nu is het de populairste draagbare speaker op de markt. Patrick Spence, CEO van Sonos, verklaart het succes: “Dankzij zijn ontwerp, veelzijdigheid en krachtige geluid is Move sinds de introductie in 2019 nog steeds de bestverkopende speaker in zijn categorie”. Met de Move 2 wil Sonos die volgende stap zetten om ‘om meeslepend luisteren toegankelijker te maken’ volgens Spence. “Ons populairste draagbare product produceert nu stereogeluid omdat hij is voorzien van dezelfde geavanceerde akoestiek en designelementen als we met de Era-producten hebben geïntroduceerd”.

Upgrade

De Move 2 is weer een stap omhoog qua stereogeluid en klinkt enorm helder en ruimtelijk door de dubbele tweeters. Dit geeft in combinatie met de diepe bas, perfect geluid voor binnen en buiten. Het gebruik is lekker gemakkelijk zodat je gedachteloos je eigen speaker kan bedienen. En je kan hem ook nog onwijs simpel koppelen aan de speakers van je vrienden door de bluetooth en wifi-connectie. Zo creëer je echt ultieme feestervaring in jouw eigen huis.

Een ander pluspunt, en dat zal iedereen met open armen ontvangen, is het feit dat de speaker meer power heeft gekregen. De Move 2 gaat 24 uur mee op één keer opladen, twee keer langer dan de eerste Move. Zo heb je altijd je extra powerbank op zak wanneer je naar je festival gaat, hoef je daar ook niet meer aan te denken. Daarnaast is het een duurzaam product door de energiezuinige stand en de vervangbare batterij. Ideaal voor dit robuuste apparaat, de buffel onder de speakers, hij kan prima tegen een stootje: vallen, water, vuil en zon kan ‘ie allemaal prima hebben.

De Sonos Move 2 is beschikbaar in, naast de standaard kleuren zwart en wit, een nieuwe olijfgroene kleur. Een toffe en stijlvolle kleur. En als laatste toevoeging, de speaker is gemakkelijk te koppelen aan je platenspeler, computer of andere geluidsapparaat door de WiFi- en Bluetooth-connectie.

Nou, kat in ‘t bakkie, uitstekende speaker dus voor in en rondom het huis. Ideaal om nieuwe geluidservaringen te maken met je vrienden.

De Sonos Move 2 is vanaf 20 september 2023 wereldwijd verkrijgbaar voor 499 euro via sonos.com.

Gallery

 

Reageer op artikel:
De Sonos Move 2 is je nieuwe favoriete draagbare speaker
Sluiten