5 sneakers waar het kleine jongetje in jou heel gelukkig van wordt

Vroeger toen je een kleine jongen was, kon je lekker doen en laten wat je maar wilde. Hoe chill is het als jij dat gevoel weer terug kunt krijgen? De vrienden van Sneakerjagers hebben daarom voor jou een top 5 gemaakt van beste cartoon sneakers zodat jij je weer even kind kunt voelen.

Converse x Bugs Bunny Collectie

Met Converse kan je nooit misgaan. Converse is de samenwerking aangegaan met Bugs Bunny om een grote collectie aan schoenen uit te brengen. Dit allemaal voor de 80ste verjaardag van de tekenfilmfiguur. In de collectie zitten sneakers zoals de Chuck 70 Hi, All Star High Top, Pro Leather High Top en Chuck Taylor Low Top. Op de sneakers zijn verschillende afbeeldingen te vinden van Bugs Bunny. Deze Converse x Bugs Bunny collectie is nu al verkrijgbaar bij verschillende retailers.

Tom & Jerry x Reebok Club C 85

Wie is niet groot geworden met Tom & Jerry. Het kat- en muisspel van de twee vijanden die het af en toe toch goed met elkaar kunnen vinden hebben hun eigen samenwerking gekregen met Reebok. Op de Reebok Club C 85 zijn illustraties te vinden van de cartoon. De Tom & Jerry x Reebok Club C 85 is nu verkrijgbaar bij verschillende retailers.

Mickey Mouse x adidas Superstar

Mickey Mouse kan natuurlijk niet ontbreken in deze top 5 van cartoon sneakers. De bekende muis bestaat al sinds 1928 en is natuurlijk bedacht door Walt Disney. Adidas heeft Mickey Mouse op de Superstar gezet. Deze adidas Superstar is gemaakt van wit leer met het hoofd van Mickey Mouse op de linkerschoen en zijn lichaam op de rechterschoen. De Mickey Mouse x adidas Superstar  is nog verkrijgbaar bij enkele retailers!

Vans x The Simpsons

DOOOH! Ben jij een groot fan van The Simpsons dan is deze Vans collectie misschien wel iets voor jou! De Vans x The Simpsons collectie is enorm groot en er is dus genoeg keuze voor iedereen. In deze collectie vind je modellen als de SK8-Hi, Old Skool en Authentic. Op elke sneaker is een illustratie te vinden van één of meerdere personages uit The Simpsons. De enorme Vans x The Simpsons collectie is nog verkrijgbaar bij vele retailers.

Scooby-Doo x Converse Chuck Taylor 70 Hi

We sluiten de top 5 cartoon sneakers goed af met de Scooby-Doo x Converse Chuck Taylor 70 Hi. Scooby-Doo is de langstlopende Amerikaanse animatieserie ooit! Daarom is deze ode dus zeer terecht. Op deze black and white Converse Chuck 70 Hi zijn alle vijf de hoofdkarakters uit de cartoon afgebeeld in het wit. De Scooby-Doo x Converse Chuck 70 Hi is nu nog verkrijgbaar bij verschillende retailers.

Reageer op artikel:
5 sneakers waar het kleine jongetje in jou heel gelukkig van wordt
Sluiten