Sneakerheads moeten dit weekend naar Rotterdam voor Sneakerness

redactie 27 Nov 2018 Entertainment

Ben jij een sneakerfan die er letterlijk alles weet? Weet jij welke kleurtjes bepaalde merken gebruiken en wat hun kenmerken zijn? Dan weet jij waarschijnlijk allang dat aankomend weekend het schoenencircus van Sneakerness in Rotterdam neerstrijkt. 

Sowieso een uitstekende tip voor als je op zoek bent naar een vers paartje, of als je gewoon zin hebt om een beetje rond te struinen en mensen te kijken. Sneakerness is Europa’s grootste beurs voor sneakers en streetwear met edities in Londen, Parijs en Milaan. Alle dikke sneakers en meest trending kleding komen dit weekend bij elkaar.

Sneakerness

Tijdens dit toffe event is er een dikke expositie met vintage sneakers van voor het jaar 2000, een tattoo shop, een pop-up styling booth waar je je looks kan upgraden en live painting. Ook is StockX als partner aanwezig, ’s werelds grootste marktplaats voor sneakers met investeerders als Eminem en Mark Wahlberg. Verder zal er een sale van het immens populaire WOEI zijn. Kortom: ook als je geen nieuwe sneakers nodig hebt is er is genoeg te zien en te beleven.

Sneakerness
Foto: Sneakerness

Winnen?

Wij snappen dat we jou ondertussen heel erg lekker hebben gemaakt voor dit event in de Onderzeebootloods in Rotterdam op 1 en 2 december. Het is natuurlijk helemaal chill als je de toegangskaartjes gewoon van ons krijgt. Komt dat even goed uit dat wij 3×2 kaarten verloten. Even onder onze Facebookpost reageren met een foto van de sneakers die vandaag aan je voeten zitten. Wij pikken er drie winnaars uit.

Trouwens, heb je een mening over wat je de vetste sneakers van 2018 vindt? Dan kun je op de Instagram van Sneakerness op jouw favoriete sneakers stemmen! Aanstaand weekend wordt de winnaar bekendgemaakt. Als je aankomend weekend toch in Rotterdam bent, dan kun je kun je er net zo goed een weekendje van maken. Wij hebben nog wel 10 tips voor je in petto.

 

 

Reageer op artikel:
Sneakerheads moeten dit weekend naar Rotterdam voor Sneakerness
Sluiten