Dit zijn de 5 vetste sneaker releases van februari

Redactie 15 Feb 2019 Entertainment

De kortste maand van 2019 is een maand vol toffe releases. Deze releases zijn vaak van meerdere modellen in één pack. Dit betekent dat er een model in meerdere kleurstellingen of meerdere modellen in een soortgelijke kleurstelling worden uitgebracht. Wij hebben voor jullie de top 5 van deze packs samengesteld. Welke ga je halen?

1.   Mizuno 90’s Athletic Pack

Mizuno klinkt misschien als een onbekend merk, maar bestaat al sinds 1906. Hoewel Mizuno vooral de focus legde op de sportschoen, mengen ze zich sinds een aantal jaar ook als sneakermerk. En niet zonder succes, want Mizuno heeft zelfs twee packs die zich in deze top 5 wisten te plaatsen. Retro sneakers zijn weer helemaal terug en Mizuno kan daarom ook zeker niet achterblijven. Door deze witte sneaker te combineren met felle neonachtige kleuren krijgt de Waverider 1 een jaren ’90 uitstraling. Door de expertise van Mizuno wat betreft demping en comfort zitten deze sneakers ook heerlijk! Een waardige nummer één in onze top vijf, check de Mizuno 90’s Athletic Pack!

sneaker releases februari

2.  Leopard Pack Nike

Deze selectie van beestelijke sneakers bestaat uit een Air Max 95, Air Max 98 en een Air Force 1 Sage. Alle modellen zijn voorzien van een duidelijk zichtbare luipaardprint. Hoewel je in de eerste instantie denkt dat dit niks voor jou is, kan je je hierin echt vergissen. Luipaardprint is weer helemaal het ding en niet geheel onbelangrijk, vrouwen vinden het ook geweldig bij een man. Wij zijn al meerdere keren positief aangesproken op onze sneakers met luipaardprint. We geven geen garanties, maar het kan je kansen zeker vergroten! Kies dus snel een sneaker uit Nike’s Leopard Pack!

sneaker releases februari

3.  Mizuno Tech Future Pack

De eerste plaats in deze Top 5 is al veroverd door Mizuno, maar dat er een tweede pack van Mizuno een podiumplaats pakt, zegt toch eigenlijk al genoeg. In deze pack van Mizuno is er inspiratie opgedaan van militaire kleding en materialen. Daarom bestaat deze pack uit een legergroene en zwarte Waverider 1 en dit maakt deze sneaker echt easy om te combineren. Makkelijke kleur, lekkere sneaker. Waar wacht je nog op, check ze hier!

sneaker releases februari

4.  Nike Air Force TXT Pack

Dat de Nike Air Force een must have is, weet iedereen. Maar witte sneakers in de winter of tijdens het stappen zijn natuurlijk niet ideaal. Daarom heeft Nike de Air Force in vier kleurstellingen uitgebracht, die samen de TXT pack worden genoemd. Door de simpele, maar toffe kleuren hebben deze sneakers een premium uitstraling. Dit gevoel wordt ook nog eens versterkt door het gebruik van verschillende premium materialen. Zo is de neus niet voorzien van standaard mesh. Een must have in je sneakercollectie dus, die Nike Air Force 1!

sneaker releases februari sneaker releases februari

5. Hi Tec Shadow Pack

Hi-Tec staat bekend als een van de koplopers in de Dad shoe trend. De dikke zolen en grove bovenkant van de sneaker zijn kenmerkend voor deze trend. Schoenen als de Balenciaga Triple S zijn de aanstichters hiervan. Hi-Tec, gespecialiseerd in hardloopschoenen, zorgen met de Hi-Tec Shadow dat deze kennis samengesmolten wordt met een hele toffe sneaker. Dus naast het sicke design van de schoen, loopt deze sneaker ook nog eens heerlijk. In de Hi-Tec Shadow Pack zijn er veel verschillende kleurencombinaties gemaakt. Check snel welke Hi-Tec Shadow het beste bij jou past!

sneaker releases februari sneaker releases februari

Winnen?

Welke gaan het worden vriend? Met een beetje geluk pak je gewoon de volle winst en krijg je een paar sneakers van ons, want we geven in samenwerking met onze matties van Bruut weer een paartje sneakers weg. Winnen? Like het bericht op Facebook en raad het goede getal. Wij hebben een cijfer onder de 500 opgeschreven, de eerste die het juiste getal raad die mag een paar sneakers uitzoeken bij Bruut. Succes!

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 vetste sneaker releases van februari
Sluiten