Met deze dope sneaker steun je ook nog eens het goede doel

redactie 13 Jul 2019 Entertainment

Je kan nooit genoeg sneakers hebben. Het afgelopen weekend is er een nieuwe dikke patta gelanceerd: de EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG Africa. Deze duurzame en handgemaakte sneaker van het merk KangaROOS is een samenwerking met EARTH. Het staat symbool voor de schaarste van schoon drinkwater in derdewereldlanden. Als je dit exclusieve schoeisel koopt, draag je tegelijkertijd ook nog je steentje bij aan het helpen van de wereld. Top deal!

EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG Africa

Slechts 400 paar sneakers van de EARTH Water x KangaROOS Ultimate OG Africa zijn wereldwijd beschikbaar gesteld. De winst van de sneakers draagt bij aan noodhulp in de gebieden waar EARTH watervoorzieningen creëert. De schoenen zijn handgemaakt door een team van lokale experts, bij het hoofdkantoor van KangaROOS in Pirmasens. Het design van de kleurrijke sneaker bestaat uit geel en paars suède en textielpanelen. Het patroon bij de middenvoet staat symbool voor Afrikaanse stammen.

Te koop

De premium EARTH WATER X KangaROOS Ultimate OG Africa is voor 270 euro te koop bij geselecteerde sneakershops wereldwijd. Het is geen goedkoop prijsje, maar je steunt er het goede doel mee. Dat is ook al veel waard. In Nederland zijn ze exclusief te koop bij Sunika Amsterdam, SneakerBAAS, Concrete, Shoepirates, THBX en X21.

Reageer op artikel:
Met deze dope sneaker steun je ook nog eens het goede doel
Sluiten