Deze slimme spoel stuurt jouw een berichtje als je beet hebt bij het vissen

redactie 11 Aug 2019 Entertainment

Als je niet zo’n zin hebt om actief te vissen en gewoon een beetje wilt chillen aan de waterkant met een biertje, is dit echt een top uitvinding voor jou. Met deze spoel aan je hengel hoef je namelijk niet meer de hele tijd alert naar je dobber te staren. Je krijgt gewoon een berichte op je telefoon als je beet hebt. Heb je zelfs tijd om tussendoor eventueel een tukkie te doen. 

Dankzij de Tackobox Smart Connect kun je dit doen. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de situatie en nog wat andere lijntjes uitgooien om je kans op een vangst wat groter te maken. Het is een aluminium spoel dus het weegt ook nog eens niks. De overbrengingsverhouding is 4.7:1.

Technologie

Maar de echte magie schuilt natuurlijk in het technologische deel wat je aan kunt sluiten. Daar vind je het device dat dus verbinding maakt met je telefoon bij een beet van een vis. Het werkt via Bluetooth en je laadt ‘m op via een USB-kabel. Eenmaal opgeladen, kun je er veertig uur mee vooruit. Het apparaat zendt een signaal uit dat jij op jouw Android of Apple toestel via een gratis app binnenkrijgt. Dit is toch een top apparaat. De erotische karperkalender erbij en je bent helemaal ready.

Reageer op artikel:
Deze slimme spoel stuurt jouw een berichtje als je beet hebt bij het vissen
Sluiten