De Skullcandy Venue is het mooiste cadeau voor onder jouw kerstboom

Iedere gast heeft wel eens een moment dat hij zich wilt afsluiten van de rest van de wereld. Helemaal niks horen en rustig zen worden met je zelf samengestelde muzieklijst. Met name in drukke treinen of op de werkvloer wel zo relaxed, wanneer je helemaal leip wordt van al dat geouwehoer van iedereen. Met de Skullcandy Venue is de oplossing nabij!

Skullcandy ken je wellicht van onder andere koptelefoons, oortjes en speakers. Het audiomerk heeft ervoor gezorgd dat er een koptelefoon op de markt is gekomen die jou volledig afzondert van alles en iedereen.

Skullcandy Venue

Je kunt met de gadget onder andere geruisloos je dikke rocklijst afspelen of een goede podcast beluisteren. Door de noise calling hoor jij alleen nog je muziek. Wil je nou toch stiekem meeluisteren met een gesprek, dan is dat geen probleem. Dankzij de knop ‘monitor mode’ hoor jij in een keer weer alles om je heen. Soms hebben mensen nog wel eens klachten over pijn aan de oren nadat ze hem een tijdje op hebben gehad. Alleen door de ‘memory foam’ oorkussens heb jij totaal geen last. Je kan ‘m de hele dag op je hoofd houden zonder dat je last van je oren krijgt. Maar kan hij dan wel de hele dag mee? Zeker weten, hij heeft namelijk een batterijduur van 24 uur en binnen tien minuten is ‘ie al vijf uur opgeladen. Daar kun je mee thuis komen. Letterlijk. Na al dat lekker maken, wil je vast graag weten wat het prijskaartje is. Je moet namelijk €179,95 aftikken om in bezit te zijn van deze toffe headphone.

Venue Box

Enorm benieuwd naar de koptelefoon, dat snappen we. Skullcandy heeft daar handig op ingespeeld, want je kunt ‘m testen in de Amsterdamse Mediamarkt in een zogeheten Venue Box. Stap in de wereld van de Venue en ervaar wat echt goede noise cancelling inhoudt. In de box wordt omgevingsgeluid nagebootst en met een druk op de noise cancelling knop van de Venue, verdwijnt het omgevingsgeluid volledig en hoor je alleen de Venue productuitleg. Sowieso een aanrader om een keertje uit te proberen!

Foto: Skullcandy Foto: Skullcandy

Winnen?

Het is natuurlijk helemaal chill als je die koptelefoon gewoon van ons krijgt. Komt dat even goed uit dat wij er een verloten! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en reageer in de comments op Facebook waarom jij deze headphone wilt winnen. De leuke/grappigste/origineelste/meest in ‘t oog springende comment gaat er met de headphone vandoor. Succes papi!

Reageer op artikel:
De Skullcandy Venue is het mooiste cadeau voor onder jouw kerstboom
Sluiten