Heb je geen smaak? Er zijn nu Skittles met mosterdsmaak

We hopen dat er ergens ter wereld eind juli een variant op 1 april wordt gevierd, anders zijn we zojuist een stap of vijf te ver gegaan. Dat twee dingen los lekker zijn wilt niet zeggen dat je ze zomaar kunt combineren. Die boodschap lijkt niet helemaal aangekomen, zo hebben Skittles en French’s mustard bedacht een samenwerking aan te gaan. Jazekers, mosterd Skittles. Zo, is jouw dag ook meteen naar de klote.

Mosterd Skittles

De reden achter de samenwerking is de verjaardag van French’s mosterd. Het bedrijf zelf is al meer dan een eeuw oud, maar de mosterd is nu vijf jaar oud. Ze vieren dit elk jaar en brachten al ooit ijs en donuts uit met mosterdsmaak. Klinkt ook erg goor, maar niet zo misselijkmakend als de Skittles. De branding ziet er prachtig uit, dat moeten we toegeven. Laten we die verpakking dan maar gewoon dichthouden en van de buitenkant genieten.

Skittles

Proeven?

We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Eigenlijk is het hetzelfde nieuws, het ligt er alleen aan of je jezelf dit aan wilt doen. Je kunt ze hier nog niet krijgen. Sterker nog, het is vrij exclusief. Alleen aan de oostkust van de Verenigde Staten kun je zo’n zakje krijgen. Laten we het beschouwen als een soort virus en er een prioriteit van maken dit uit Europa te weren. De Fransen zullen waarschijnlijk wel mee willen werken, die vinden dit überhaupt geen mosterd.

Reageer op artikel:
Heb je geen smaak? Er zijn nu Skittles met mosterdsmaak
Sluiten