Feit: Mannen met relatie zijn aantrekkelijker voor vrouwen

Redactie 3 feb 2018 Entertainment

Heb jij het wel een meegemaakt dat je single and ready to mingle was, maar je de hele tijd niemand vond? Daarna je ineens ging daten, iemand vond en de vrouwen ineens op je af kwamen? Het klinkt als een cliché, het blijkt gewoon heel logisch te zijn.

Ontzettend klote natuurlijk dat de chicks op je af komen als je al een relatie hebt, maar ben je single, ho maar! Een recente studie geeft je het antwoord. Eigenlijk doen wij dat voor je, we gunnen je natuurlijk geen onderzoek van 500 pagina’s en kilo’s zwaar. Het zit zo: wanneer je een vriendin of date hebt, zie je er zekerder uit. Je lijkt dan veel meer aantrekkelijker dan die ene zielige single gast. Anders ging je chick niet met je op date, je bent aantrekkelijk voor haar.

Alicia Silverstone Flirt GIF - Find & Share on GIPHY

Hoe hebben ze dat dan in godsnaam onderzocht? Hele mooie vraag en ook deze gaan wij speciaal voor jou beantwoorden. Een aantal vrouwelijke deelnemers kregen verschillende foto’s van mannen te zien. Daarbij was ook te zien, door een aantal likes, hoeveel vrouwen hem ook leuk vonden. Je raadt het al, de meeste vrouwen vonden de mannen met de meeste likes het aantrekkelijkste.

Aantrekkingskracht en zelfverzekerdheid zijn dus heel belangrijk wil je zo snel mogelijk een chick vinden. Dus ga eens aan de slag, fix een aantal dates, vriendinnen van je en je hebt ze voor het uitkiezen. Voor de knakkers onder ons die nog steeds twijfelen, doe FHM’s Relatietest!

Foto: India.com

Reageer op artikel:
Feit: Mannen met relatie zijn aantrekkelijker voor vrouwen
Sluiten