Snoeiharde wraakfilm Silent Night kun je nu in jouw thuisbioscoop bewonderen

Kennen we ‘m nog? Wij verrasten jullie afgelopen december al met de actiekraker Silent Night. Inmiddels is de film helaas niet meer in de reguliere bioscoop te bekijken, maar vanaf nu wel in jouw thuisbioscoop!

Wij mochten de première verzorgen van deze film van deze snoeiharde popcornknaller. Mocht je onverhoopt  niet in de gelegenheid zijn geweest om de film in de bioscoop te bezichtigen dan bebben we nu goed nieuws voor je, want de film is nu te kijken via Pathé Thuis. Dit klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Vanaf nu kunnen we vanuit onze luie stoel, met een pilsje uit onze eigen koelkast naar Silent Night kijken.

Legendarische team

De blockbuster van afgelopen jaar is geproduceerd door de producenten van onder andere John Wick en gemaakt door de legendarische filmregisseur John Woo. Samen met topacteur Joel Kinnaman hebben zij ervoor gezorgd dat dit een film is die jij niet wilt afzetten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want jij haalt de film vanaf vandaag gewoon in huis!

Nietszeggend

In de meeslepende actiefilm worden we meegenomen in het leven van Brian, gespeeld door Joel Kinnaman (bekend van onder andere Snabba Cash en Suicide Squad). Door een ongeluk kan hij niet meer praten. Er wordt dus geen dialoog gevoerd in de film. Dit klinkt oersaai, maar niets is minder waar. Regisseur John Woo heeft er namelijk alles aan gedaan om deze film een kraker te maken waardoor jij achterover wordt geblazen. Zo kijken we over de schouder mee van Brian die alles op alles zet om de dood van zijn zoon te wreken, die om het leven is gekomen tijdens een gevecht tussen twee bendes. Wraak is zijn nieuwe levensmissie, dus neemt hij vechtlessen en maakt hij zich fysiek optimaal klaar voor een confrontatie van man tot man met de moordenaar.

Pathé Thuis

Silent Night is vanaf vandaag hier op Pathé Thuis te bewonderen, met een euro korting bovendien. Heb jij ook weer een programma voor je luie avond van aankomend weekend. Wees er snel bij, want deze kortingsactie blijft niet voor altijd geldig.

Reageer op artikel:
Snoeiharde wraakfilm Silent Night kun je nu in jouw thuisbioscoop bewonderen
Sluiten