Shower Beer is het nieuwe speciaalbier dat shampoo en bier ineen is

Redactie 19 mrt 2018 Entertainment

Het blijf het lekkerste moment dat er is. De douche instappen met een ijskoud biertje. Je voelt de warme stralen douchewater over je heen glijden en ondertussen kun je je verkoelen aan de heerlijke smaak van gebrouwen gerst. Een Zweeds bureau heeft een biertje in combinatie met shampoo ontworpen.

Op het eerste gezicht klinkt het goor als hell. Je hebt vast wel eens wat schuim van de shampoo in je mond gehad, geen pretje. Bier daarentegen is niet zo verkeerd om te drinken. Een ‘Shower Beer‘ is best populair. Als je dit nog niet hebt uitgetest, dan mis je wat.

Het biertje wat in samenwerking met brouwerij Pang Pang op de markt is gebracht heeft een alcoholpercentage van 10% en we mogen het dus een speciaal biertje noemen. Het heeft een inhoud van 18 centiliter en dat is niet heel veel. Het is namelijk de bedoeling dat je het biertje in drie slokken snel onder de douche kunt drinken. Ideaal!

Shower Beer
Foto: Shower Beer

BVODD

Naast het drinken kun je het drankje dus ook als shampoo gebruiken. Hoe mooi is dat dan? Even snel onder de douche en een BVODD’tje (Bier Voor Onder De Douche) drinken. Beter kan het niet worden. Om toch een beetje roet in het eten te gooien, moeten we eerlijk de prijs opbiechten. Het zogenaamde Shower Beer kost elf euro’s. Dat is nogal prijzig voor een flesje van 18 centiliter. De ervaring zal niet minder zijn, dus je kunt beter genieten als je met deze koude rakker de douche in stapt. Het biertje is alleen in Amerika te koop. De eerste lading was binnen no-time uitverkocht. Gelukkig ligt de volgende brouwlading al in de biertanks. Het is nog onbekend of het product onze kant op komt. Anders doen we het in de tussentijd gewoon met een normaal biertje en een fles shampoo.

Foto: Shower Beer

Manners.nl

Reageer op artikel:
Shower Beer is het nieuwe speciaalbier dat shampoo en bier ineen is
Sluiten