Shari Headley komt eindelijk ook de cast van Coming to America 2 versterken

redactie 14 Aug 2019 Entertainment

Absolute klassieker Coming to America blijft voor zijn vervolg sterren toevoegen aan het acteursgilde. Ook deze keer weten ze de fans niet teleur te stellen want Shari Headley, een van de smaakmakers van de succesvolle film komt opdraven in het tweede deel.

Eddy Murphy is natuurlijk van de partij als de bijzondere Prins Akeem waarmee hij in de kraker uit 1988 de lachers met speels gemak op zijn hand kreeg. Zijn hulpje en sidekick Arsenio Hall bevestigde net als James Earl Jones al eerder dat ze ook deelnemen aan het vervolg. Naar verluidt heeft Wesley Snipes ook een rol.

Nu laat Shari Headly dus eindelijk weten dat ze maar wat graag terugkeert als Lisa McDowell. Zij trouwde aan het einde van het eerste deel trouwde met Murphy. Daarmee is de opvolger van Coming to America voor ons al compleet!

In het aangekondigde vervolg komt Eddy er achter dat ie nog een zoon heeft in New York en zo snel mogelijk naar de US and A moet komen. Daar zal hij ongetwijfeld een hoop rare avonturen gaan beleven. Meer info over de epische film zal snel volgen als ze over een paar weken beginnen met filmen. Eind 2020 zal Coming to America 2 in de bioscopen te bewonderen zijn.

 

Reageer op artikel:
Shari Headley komt eindelijk ook de cast van Coming to America 2 versterken
Sluiten