Er komt een serie over de aanslagen van 9/11

redactie 1 Sep 2019 Entertainment

Het Amerikaanse ABC is druk bezig met de productie van een serie, die zal gaan over de aanslagen van 9/11. Het is de bedoeling dat de release van de serie in 2021 zal plaatsvinden, precies twintig jaar geleden nadat de vliegtuigen in het World Trade Centre vlogen. 

Scenarist Mark Boal gaat het verhaal schrijven en gebruikt als inspiratie het boek van Mitchell Zuckoff: Fall and Rise: The Story of 9/11. De scenarioschrijver heeft hiervoor ook al van flink wat succes behaald. Zo kreeg hij voor de film The Hurt Locker zelfs al twee Oscars in z’n handen gedrukt.  Verder werkte hij ook aan films als Zero Dark Thirty en ken je hem van Triple Frontier, de film met Ben Affleck die dit jaar op Netflix verscheen. De man heeft dus flink wat ervaring met oorlogsverhalen.

Wie de hoofdrollen gaan vertolken en wie op de regisseursstoel zal gaan zitten is nog niet bekend. Een trailer is er dus nog ook niet, maar we houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden je uiteraard op de hoogte. Voor de liefhebbers hebben we hier wel een conspiracy-verhaal dat eerder verscheen op FHM.

Reageer op artikel:
Er komt een serie over de aanslagen van 9/11
Sluiten