WTF-momentje: Golfers vinden naakte man die seks heeft met een golfhole

Redactie 6 apr 2018 Entertainment

Klaar voor het WTF-verhaal van de dag? Een lekker rustig dagje golven eindigt in trauma dat je nooit meer vergeet. Wij weten ook niet wat jij allemaal op je bucketlist hebt staan om een keer te doen, maar seks in een golfhole lijkt ons toch wel heel merkwaardig.

Deze gast dacht dat hij helemaal alleen was op het golfveld en dat dachten deze vrienden ook. Totdat ze deze naakte dude zijn lul in een golfhole zagen duwen. WTF! We hebben rare dingen gehoord waarmee je seks kunt hebben: dieren, poppen, noem maar op het kan natuurlijk altijd gekker. Dat dacht deze gast dus ook.

Oh My God Omg GIF - Find & Share on GIPHY

Bespieden

In plaats van je hele maag leeg te kotsen, besloot Steven Gayton het incident te filmen. Waarom ook niet? Leuk om een keer om de video op de verjaardag van tante Toos te laten zien. Het gebeurde allemaal op de golfbaan van Brackenwood in Bebington en het filmpje werd meteen in de ether gegooid door de mannen. Steven vertelt na het filmen dat de man dacht dat hij helemaal alleen was op de golfbaan, niet dus. Pijnlijk.

“Filmde zichzelf”

“Het is het raarste wat ik ooit heb gezien in mijn leven”, zegt Steven. Vele mensen op social media gingen er vanuit dat de man volkomen dronken was en dat hij zo op het idee kwam om even zijn seksuele gevoelens te laten zien aan een golfhole. Steven zag nog wat anders. “Nee, ik denk niet dat de man dronken was. Hij had namelijk een camera vast waarmee hij zichzelf filmde. Het zal hem vast wel een kick hebben gegeven. Iets wat wij totaal niet snappen.” Wij zien liever model Paige Spiranac shinen op de golfbaan. Als onze golfbal ooit in de negende hole van Brackenwood terecht komt, kan ‘ie daar fijn blijven liggen.

Foto: Screenshot video

Reageer op artikel:
WTF-momentje: Golfers vinden naakte man die seks heeft met een golfhole
Sluiten