Sport Illustrated Swimsuit model Paige Spiranac is nogal goed met ballen

Redactie 7 mrt 2018 Girls

Vrouwen die er goed uit zien en ook nog eens hun slagje slaan tijdens het sporten, we zien ze maar al te graag. Model Paige Spiranac liet haar in de afgelopen editie van de Sport Illustrated Swimsuit voor de camera zien en liet heerlijke plaatjes achter in een van de mooiste magazines der vrouwelijk schoon. Blijkbaar kan zo ook nog eens verdomd goed golven.

Dat ze aan golf doet, wisten we al langer. We volgen haar namelijk al een tijdje. Dat ze werd gevraagd voor Sport Illustrated was ook geen verassing voor ons. Weken gingen voorbij en steeds moesten wij maar wachten op de hemelse fotoshoot van Paige. Twee weken terug verscheen het magazine en konden wij ons uitleven met gedachtes op het witte strand van Aruba.

Paige snapt er de ballen van

Het moment wanneer je een fotoshoot schiet, is een serieuze aangelegenheid. Naast het werk, hoort ook een beetje ontspanning en lol. De 24-jarige Amerikaanse liet aan haar crew zien wat ze allemaal kon met een golfstick. Dat verbaasde ons ook. Blijkt dat ze de krachten van het golf op het hoogste niveau bezit. Ze mikt een golfballetje precies door de ‘A’ van Aruba en weet zelfs op meters afstand een bootje te raken. Wat is een dame zeg! Als finishing touch weet ze golfballetjes ook nog prima op te vangen in haar decolleté, een talent waar we ten zeerste fan van zijn.

It's time for an Aruban adventure with @_paige.renee! ⛳️ | @arubatourism @tierradelsolaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

Helaas zijn niet alle golffans blij met onze Paige. Als ze op de groene golfmaat staat te shinen, vinden veel medesporters dat ze haar té bloot kleedt. Het model is hier niet van gediend en laat dit dan ook horen. Een mondje heeft ze wel. “My body, my choice.” En zo is het!

Vrouw in hart en nieren

Omdat Paige Spiranac vaak te maken heeft gekregen met internethufters, is ze zelfs een platform gestart voor mensen die worden gepest op het internet. “Elke dag worden er mensen gepest via het internet en dat is gewoon niet okay.” Wij zijn het hier helemaal mee eens. Jongens, wat een prachtvrouw zeg. Ze heeft alles wat een droomvrouw moet bezitten: charisma, sportiviteit en een lieflijk, prachtig lichaam.

Gosh I’m still in disbelief? But @si_swimsuit! Still so thankful to the entire #siswim team for believing in me❤️ #loveyourself #bodypositivity #ownit #bekind ?- @jamesmacari

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

That look when you have no idea if it's breaking left or right…

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Foto: James Macari

Reageer op artikel:
Sport Illustrated Swimsuit model Paige Spiranac is nogal goed met ballen
Sluiten