Ex-gevangene had meer seks binnen dan buiten de gevangenis

Wat hebben Alcatraz en de Penitentiaire Inrichting in Vught gemeen? Dit zijn gevangenissen waar de gedetineerden wél de regels volgen. Zo gaat het helaas niet in elk celblok. Vorige maand was er al in het nieuws dat er iemand ‘crabwalkend‘ wist te ontsnappen in Pennysylvania, het blijft niet alleen bij ontsnappingspogingen. De gevangenis is, een plek waar ‘het’ vaker gedaan wordt dan we denken, althans vrijwillig dan. We kennen natuurlijk de ‘dont drop the soap’ scenario’s, maar dat is niet alles. Ex-gedetineerden delen de ins en outs van het gevangenisleven.

Gedetineerden die hun charmes inzetten en vrouwelijke cipiers die de aandacht wel konden waarderen. “Een cliënt van me zei ooit dat hij binnen de gevangenismuren meer seks had dan erbuiten,” aldus een anonieme bron. Hoe ze dat voor elkaar krijgen snappen wij ook niet.

TikTok

Op TikTok gaat een filmpje rond van een vrouwelijke cipier die op tafel staat te dansen met 2 gevangenen, in hun cel. Een van de twee tilt de vrouw ook op en geeft haar een zoen. De woordvoerder van de Mechelse gevangenis, Kathleen Van De Vijver zegt dat er maatregelingen voor beide partijen zijn genomen, maar dat het voorval absoluut niet kan. “De professionele grens werd niet gerespecteerd en ze had geen melding gedaan van het incident”. Helaas is dit niet het eerste filmpje dat wij op prison-tok zien, zo worden er vaker beelden gedeeld van hoe ze telefoons naar binnen schieten, gevangenen eten bestellen en vloggen.

Flirten

Zelfs de cipiers ontsnappen niet aan de listige manoeuvres van de stoere gevangenen. Vaak begint het met wat knipoogjes en van het één komt het ander… een tikkeltje gewaagd wel. “Collega’s met financiële problemen laten zich wel eens verleiden,” vertelt een insider. “Als een vrouwelijke collega opstartte, zochten de mannen haar telkens op om te kijken hoe ver ze konden gaan. En ja, daar kwam behoorlijk wat geflirt bij te pas,” geeft een jonge cipier toe.

Sexting

“Een smartphone op cel is behoorlijk gebruikelijk,” bekent Marc (niet zijn echte naam), een veertigjarige ex-gedetineerde die bijna een decennium achter de tralies doorbracht. ”In modernere gevangenissen is het lastig, maar in de oudere? Kinderspel. Weet je dat ik ze zelfs een tijdje op de toiletten van de cipiers heb verstopt? De ideale plek, want zelfs als ze hem ontdekten kon die nooit aan mij gelinkt worden”.

Als de gedetineerden eerlijk moesten zijn, is zo’n smartphone in je cel zeker de moeite waard. Hoe moet je anders contact houden met al het vrouwelijk schoon, dat niet vast zit? Zelfs Martin Kok (rip) van Vlindercrime wist hoe interessant vrouwen, het stoere bajes-tuig vinden. Hiervoor richtte hij dan ook een site op die de twee partijen tegen een betaling aan elkaar koppelde. Kon je voor 150 piek afspreken met een leuke chick, gat in de markt Kokkie. Helaas is deze site niet meer beschikbaar. Tegenwoordig zijn er gewoon escorts die de gevangenen afwerken. Dit wordt ‘Bezoek Zonder Toezicht’ genoemd. Eens per maand krijg je 2 uur om tussen de lakens te duiken. Komen die smartphones, de rest van de maand toch van pas hè?

Bang dat je die rechtszaak gaat verliezen? Zo erg klinkt het ook weer niet, wij kennen wel een plekje waar je gratis kan overnachten onder toezicht van zo’n ‘knappe cipier’.

Reageer op artikel:
Ex-gevangene had meer seks binnen dan buiten de gevangenis
Sluiten