Word een seks-god door een handje vol noten te eten per dag

redactie 2 Aug 2019 Entertainment

Het liefst willen we allemaal een seks-god zijn, maar dit wordt lastig als je een tijd even niet in de mood bent. Kan gebeuren, maar je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je libido weer op pijl krijgen en ready to rumble zijn.  Volgens onderzoek is hier wat aan te doen. Het eten van noten zou namelijk helpen om je libido te verhogen. Kunnen we toch weer opgelucht adem halen. Geen man over boord. 

Voordelen van het eten van noten

Het eten van noten zorgt voor een hogere seksdrive en is ook goed voor je potentie. Plus ze zijn ook nog eens gezond, dus reken uit je winst. Je hoeft er geen zakken noten door heen te slaan, want het blijkt dat twee handjes noten per dag al genoeg zijn om je libido op te krikken. Deze nieuwe bevindingen komen uit een eerdere studie in 2018. Hieruit bleek dat ook de kwaliteit van het sperma beter werd dankzij het eten van de noten. Het meest recente onderzoek ging hier dieper op in.

Onderzoek

Het is een Spaans onderzoek dat gepubliceerd is in het tijdschrift Nutricients. Voor het onderzoek werden twee groepen mannen veertien weken lang gevolgd. De ene groep kreeg 60 gram noten bij de maaltijd voorgeschoteld en de andere groep moest het zonder de herfstvruchten doen. Allerlei verschillende noten, zoals: walnoten, amandelnoten en hazelnoten werden gegeven. Eindstand bleek er sprake te zijn van een verbetering van het libido bij de groep die de wondernoten kreeg.  De opname van noten in een regulier dieet zorgde voor een verbetering van de potentie. Ook het seksuele verlangen nam toe, verklaart het onderzoek. Via het onderzoek aan de hand van biomarkers en bloedmonsters zijn de antwoorden van de mannen op de vragenlijsten naast elkaar gelegd.

Het is alleen nog de vraag waarom het eten van de wondervruchten onze seksuele functie beter maakt en wat de effecten zijn op lange termijn. De wetenschappers starten een vervolgonderzoek, dus we houden je op de hoogte.

Noten niet jouw ding? Check hier dan ander eten dat ook goed is voor je seksdrive.

Reageer op artikel:
Word een seks-god door een handje vol noten te eten per dag
Sluiten