7 x eten wat goed is voor je seksleven

Redactie 15 okt 2017 Entertainment

Zit bij jou een beetje de sleur erin wat seks betreft en voel je je nou niet bepaald een seks-god? Geen zorgen, er zijn namelijk soorten eten die ervoor kunnen zorgen dat jij weer helemaal the Gladiator bent straks. Liefde gaat door de maag mannen, écht.

Als we in zowel de oude mysterieuze verhalen over aphrodisiacs duiken én de huidige wetenschap erbij pakken, komen we op het volgende smakelijke lijstje.

1. Avocados
De Aztecen dachten dat deze goed voor je vruchtbaarheid waren doordat de vorm lijkt op je ballen. Klopt. Maar de seks-werking van deze vrucht komt doordat deze rijk is aan onverzadigde vetten en heel arm aan verzadigde vetten is. Enorm goed voor je hart, en die zorgt weer dat er bloed pompt naar de júiste plek.

2. Amandelen
Dit zijn echt geile noten. Deze zitten namelijk volgepompt met zink, vitamine E en tig andere mineralen. Zink is goed voor je libido, waarom precies weten ze niet, maar het is wel bewezen dat het werkt. Aldus Dr. Berman van het Wellness Center in Beverly Hills.

3. Aardbeien
Sowieso helpt de kleur rood het beest in jou wakker te roepen. Maar dit is niet het enige dat sexy is aan dit fruit. Het versterkt je sperma, goed voor baby’s maken dus.

4. Oesters en zalm
Ja, oesters zijn waarschijnlijk de allerbekendste eetbare seks-boosters. Deze zitten namelijk vol met zink, wat dus écht libido-versterkend werkt. Zalm is weer goed voor je hart, je weet wel, om te pompen.

5. Rucola sla
Deze sla is rijk aan antioxidanten die erbij helpen libido-verlagende stoffen te weren. Groene seks verdedigers.

6.Vijgen
Rijk aan vezels en daarom goed voor hart en lichaam. Door veel vezels te eten, zit je ook sneller vol waardoor je minder gaat snacken. Goed voor die sixpack dus.

7. Citrusvruchten
Deze zijn sowieso goed om te eten voor je immuunsysteem, maar ook voor je sperma aanmaak. Wat er weer voor zorgt dat jij sneller bent opgeladen voor een tweede ronde!

Health.com

Reageer op artikel:
7 x eten wat goed is voor je seksleven
Sluiten